Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπανάκι» ενόψει Χάποελ για Ολυμπιακό

«Καμπανάκι» ενόψει Χάποελ για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2016 23:01
Στο τελευταίο του φιλικό πριν το πρώτο παιχνίδι με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, ο Ολυμπιακός προβλημάτισε κόντρα στον Ατρόμητο, γνωρίζοντας φιλική ήττα με 3-1 στο Περιστέρι. Λε Ταλέκ (73’, 84’) και Μπίτολο (27’) οι σκόρερ για τους Περιστεριώτες, που εντυπωσίασαν στο πρώτο τους φιλικό. Ισοφάρισε προσωρινά ο Μιλιβόγιεβιτς (33’), κακός ο Φιγκέιρας.

Αρκετή δουλειά και ποιοτικές προσθήκες έδειξε ότι χρειάζεται ο Ολυμπιακός, όμως δεν του περισσεύει χρόνος… Λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, βγάζοντας πολλά προβλήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι στο ξεκίνημα του αγώνα, έχοντας δύο καλές στιγμές με Ντουρμάζ (3’) και Ιντέγε (5’). Ακολούθησαν δύο δοκάρια με τους Σεμπά (22’) και Ντουρμάζ (26’) όμως στο 27’ ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Μετά από ωραία συνεργασία του Ουμπίδες με τον Μπίτολο, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, με τον Μιλιβόγιεβιτς να ισοφαρίζει στο 33’, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση μέχρι το ημίχρονο, με τον Βίκτορ να προχωρά σε αρκετές αλλαγές προσώπων στο δεύτερο μέρος. Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Μαζουακού και Λεάλι μπήκαν αντί των Μανιάτη, Ντουρμάζ, Ντε Λα Μπέγια και Καπίνο, ενώ αρκετές αλλαγές έκανε και ο Τραϊανός Δέλλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα και ο Ατρόμητος τα εκμεταλλεύτηκε, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Λε Ταλέκ (73’, 84’). Η ομάδα του Βίκτορ είχε πρόβλημα και στο δημιουργικό κομμάτι, αδυνατώντας να απειλήσει τους γηπεδούχους, με εξαίρεση μια επικίνδυνη κεφαλιά του Μπουχαλάκη (57’).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ (46' Παπαδόπουλο), Κιβρακίδης (46' Κοντοέ), Ζησόπουλος (46' Γκουγκούδη), Λαζαρίδης (46' Φυτανίδη), Μπίτολο (46' Μπαστακό), Μπαγκά (46' Κεϊτά), Μπρίτο (46' Κατράνη), Ούμπιδες (46' Λημνιός), Ματέι (46' Στόιτσεφ), Γροντής (46' Ντιγκινί), Παπαδόπουλος (46' Λε Ταλέκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ): Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (46' Μαζουακού), Μανιάτης (46' Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (64' Κασάμι), Ντουρμάζ (46' Φορτούνης), Σεμπά (64' Πάρντο), Ιντέγε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.