Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γράφει ιστορία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γράφει ιστορία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2016 14:41
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (14/7, 21:00) θα αντιμετωπίσει την νορβηγική Όντ στους Ζωσιμάδες στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ιστορική ημέρα είναι η 14η Ιουλίου για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι Γιαννιώτες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα υποδεχτεί στους Ζωσιμάδες την Όντ, ελπίζοντας για ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στη Νορβηγία.

Σ’ αυτή της την προσπάθεια, ο Πετράκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού μοναδικός απών είναι ο γκολκίπερ Κώστας Περιστερίδης που τραυματίστηκε δεν δηλώθηκε στη λίστα της UEFA. Αντίθετα εκεί βρίσκονται κανονικά όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης ενώ η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Μπέριο. Καρανίκας και Ναβάλες θα έχουν ρόλο φουλ-μπακ στο 3-5-2 που ενδέχεται να επιλέξει ο Πετράκης, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν Λίλα και Κοζορώνης. Δεκάρι θα είναι ο Ακόστα και μπροστά θα βρεθούν οι Γιάκος - Φερφελής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα γιόρτασαν χθες (13/7) τα 50 χρόνια ίδρυσης του συλλόγου, ανάβοντας πυρσούς περιμετρικά στη λίμνη των Ιωαννίνων, όπου βρέθηκαν παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.