Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καλός μπροστά, προβληματικός στην άμυνα

Καλός μπροστά, προβληματικός στην άμυνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2016 23:50
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 από την Φενέρμπαχτσε ωστόσο άφησε θετικά στοιχεία, με τον Λεντέσμα να κλέβει τις εντυπώσεις. Δύο γκολ ο Εμενίκε (3’, 54’), ισοφάρισε προσωρινά ο Μπέργκ (23’).

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Παναθηναϊκός, παρά τη φιλική ήττα με 2-1 από την Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Οι «πράσινοι» ήταν αρκετά καλοί στη δημιουργία φάσεων, ωστόσο έβγαλαν προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Στα συν η παρουσία του Λεντέσμα στο κέντρο. Ο Αργεντινός έδειξε σημάδια της ποιότητας του, έβγαλε κλεψίματα, ενώ είχε καλές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι επέλεξε σύστημα 3-4-2-1 με τους Στιλ, Mέστο, Mολέδο, Iβάνοφ, Xουλτ, Kουτρουμπή, Zέκα, Λουντ, Λεντέσμα, Iμπάρμπο και Mπέργκ. Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Εμενίκε να περνά στο σπριντ τον Ιβάνοφ και να πλασάρει εύστοχα τον Στιλ για το 1-0.

Οι Τούρκοι πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και είχαν δύο ευκαιρίες με Εμενίκε (14’) και Ουτσάν (15’) για ένα δεύτερο γκολ. Στο 16’ ο Ιμπάρμπο έβγαλε τον Λουντ σε θέση βολής, όμως ο Φινλανδός αστόχησε, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία του Παναθηναϊκού.

Δύο λεπτά μετά, ο Φαμπιάνο έδιωξε με γροθιές το φάουλ του Λεντέσμα ωστόσο στο 23’ ο Μέστο έκανε την παράλληλη σέντρα στον Μπεργκ και αυτός με κοντινή προβολή ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Στο 28’ ο Σουηδός είχε ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο αστόχησε σε τετ-α-τετ. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισορροπήσουν μετά το άσχημο ξεκίνημα, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν απείλησαν ξανά μέχρι το ημίχρονο.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Στραματσιόνι συνέχισαν να βγάζουν προβλήματα στην άμυνα και στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) δέχτηκαν δεύτερο γκολ από τον Εμενίκε. Στο 60’ ο Ιμπάρμπο έδωσε ωραία στον Λουντ, όμως ο Φινλανδός δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Στο 72’ ο Τασκιράν έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα, ενώ στο 84’ ο Κλωναρίδης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Τασκιράν έδιωξε με το πόδι, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.