Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρατάει το δεύτερο μέρος

Κρατάει το δεύτερο μέρος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2016 20:53
Με τον Πουλίδο να σκοράρει στο 80’ ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την αυστριακή Βάκερ και ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του. «Κρατάω την εικόνα του 2ου μέρους» δήλωσε ο Βίκτορ.

Ο Ολυμπιακός ήταν προβληματικός στο πρώτο μέρος κόντρα στη Βάκερ, ωστόσο στην επανάληψη εμφανίστηκε βελτιωμένος, βρήκε δίχτυα με τον Πουλίδο και ολοκλήρωσε με ισοπαλία (1-1) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία.

Ο Βίκτορ επέλεξε ως βασικούς τους Καπίνο, Βούρο, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μπουχαλάκη, Κασάμι, Γιαννιώτα, Σεμπά και Ολαϊτάν. Ωστόσο η εικόνα των «ερυθρόλευκων» ήταν προβληματική στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Βίκτορ υπέπεσε σε αρκετά λάθη και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα.

Οι παίκτες της Βάκερ ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, πίεζαν ψηλά βάζοντας προβλήματα στους Πειραιώτες και στο 23’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Έπειτα από λάθος του Κασάμι, οι Αυστριακοί βγήκαν στην αντεπίθεση και πήραν το προβάδισμα με εξαιρετικό σουτ του Κερσμπάουμ.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει και στο 36’ είχε καλή στιγμή με απευθείας φάουλ του Φορτούνη. Τρία λεπτά μετά ο Σεμπά δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Μοναδικός που ξεχώρισε ήταν ο Βούρος, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά ως δεξί μπακ.

Στην επανάληψη, ο Βίκτορ άλλαξε τους 10 από τους 11 του πρώτου ημιχρόνου, κρατώντας μόνο τον Καπίνο. Μπέρτος, Γούτας, Ρέτσος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Ζντιέλαρ, Τσόρι, Πάρντο, Μανθάτης, Πουλίδο ήταν τα νέα πρόσωπα και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε με περισσότερη ενέργεια στο χορτάρι, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Η κεφαλιά του Γούτα στο 58’ κατέληξε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ορεξάτος Τσόρι «άγγιξε» το γκολ στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 68’ ο Μανιάτης πήρε τη θέση του Ζντιέλαρ και οχτώ λεπτά μετά έχασε τετ α τετ. Το γκολ ήρθε τελικά στο 80’ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Μανθάτη, ο Πουλίδο έγινε κάτοχος της μπάλας και με δεξί βολέ την έστειλε στα δίχτυα της Βάκερ για το 1-1!

Στο 84’ ο Χουτεσιώτης έδιωξε το σουτ του Γκρούντλερ και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτό το φιλικό ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την παρουσία του στην Αυστρία, καθώς την Παρασκευή 1η Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα.

Βίκτορ: «Κρατάω την εικόνα του 2ου μέρους»


Κρατάει το δεύτερο μέρος
Την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά την ισοπαλία με τη Βάκερ Ίνσμπρουκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σημαντικό στην προετοιμασία είναι να δουλεύουμε καθημερινά στη φυσική κατάσταση. Είναι φορτωμένοι οι ποδοσφαιριστές και έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Στο σημείο που είμαστε δεν είναι σημαντικά τα αποτελέσματα, αλλά να έχουνε καλύτερη φυσική κατάσταση ενόψει της συνέχειας», δήλωσε αρχικά ο Βίκτορ Σάντσεθ στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Τις τελευταίες δύο ημέρες δουλέψαμε πολύ στην προπόνηση. Είναι μεγάλη η φόρτωση των παικτών και σίγουρα τα πόδια ήταν κουρασμένα περισσότερο από του αντιπάλου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν θετικό. Είδαμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Οπότε θα μείνω περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που κάναμε».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Όχι μόνο από την δουλειά που κάνουν στην προπόνηση, αλλά και στους αγώνες. Είδαμε ότι έκαναν καλές ενέργειες και γενικά είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το αν έχει στο μυαλό του ποιους θα χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα δουλέψουμε σιγά σιγά. Σίγουρα πλησιάζουν οι ημερομηνίες, ενώ έχουν έρθει και οι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να μπουν σιγά σιγά και εκείνοι και τότε θα δούμε ποιοι θα παίξουν στα προκριματικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.