Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Πιέλ στην Σαουθάμπτον

Εποχή Πιέλ στην Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2016 17:18
Ο Κλοντ Πιέλ είναι ο αντικαταστάτης του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Σαουθάμπτον. Ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «Άγιους» και έθεσε ως μακροπρόθεσμο στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε εποχή Κλοντ Πιέλ μπήκε η Σαουθάμπτον. Ο Γάλλος τεχνικός ανακοινώθηκε επίσημα από τους «Άγιους», υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών.

Ο 54χρονος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στον πάγκο της Νις, οδηγώντας την ομάδα της Νίκαιας στην 4η θέση και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ίδιος έχει βρεθεί στον πάγκο των Μονακό, Λιλ και Λυών και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Σαουθάμπτον αναφέρθηκε στη συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ:

«Είναι κάτι καινούριο για την ομάδα, όχι όμως και για μένα, διότι γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα καταφέρουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκληση για εμένα αλλά και της ομάδας είναι να συνεχίσουμε να παίρνουμε καλά αποτελέσματα και να παίζουμε ποδόσφαιρο κάθε τρεις ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.