Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«ΒΟΜΒΑ»: Τέλος ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει ο Βίκτορ!

«ΒΟΜΒΑ»: Τέλος ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει ο Βίκτορ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2016 14:26
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μάρκο Σίλβα! Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, η οποία έγινε αποδεκτή, και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίκτορ Σάντσεζ.

Απίστευτες εξελίξεις στον Ολυμπιακό! Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6), ο Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτηση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, δύο μόλις ημέρες μετά την αναχώρηση της αποστολής για Αυστρία εν όψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας.

Η διοίκηση γνωστοποίησε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Πορτογάλου τεχνικού και παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίκτορ Σάντσεζ, ο οποίος είχε περάσει από τον Ολυμπιακό ως βοηθός του Μίτσελ.

Ο πρώην τεχνικός της Λα Κορούνια, που τις τελευταίες ημέρες αποτελούσε το φαβορί για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, αναμένεται το απόγευμα στο Λάνγκεφελντ προκειμένου να παρουσιαστεί στους παίκτες.

Η είδηση της αποχώρησης του Σίλβα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς δεν υπήρχε καμία ένδειξη που να έδειχνε μια τέτοια εξέλιξη. Ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε εκτάκτως σήμερα στο Λάνγκεφελτ και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ανακοινώνοντας τους την παραίτηση του προπονητή.

Από τον Ολυμπιακό υποστηρίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικό λόγο, ο οποίος τον έκανε να αμφιβάλει σχετικά με το κατά πόσο θα μπορούσε να είναι 100% συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Γι' αυτό προτίμησαν ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ έναν προπονητή απόλυτα προσηλωμένο στον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ανακοινώσεις:


«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή».

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεζ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.