Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Μοιραίος ο Ρονάλντο, χωρίς νίκη η Πορτογαλία

Euro 2016: Μοιραίος ο Ρονάλντο, χωρίς νίκη η Πορτογαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2016 23:56
Η Πορτογαλία είχε δοκάρι, χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο και σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει κόντρα στην Αυστρία, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και το τελικό 0-0 αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά στον 6ο όμιλο.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Αυστρία. Οι Αυστριακοί άντεξαν την ασφυχτική πίεση των Πορτογάλων και το τελικό 0-0 τους αφήνει ζωντανούς για την απευθείας πρόκριση.

Οι Ίβηρες είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 23 τελικές, έχοντας δοκάρι και χαμένο πέναλτι με τον Ρονάλντο, ο οποίος δεν μπόρεσε με κανέναν τρόπο να παραβιάσει την εστία του Άλμερ.

Η Αυστρία κράτησε το μηδέν και πλέον πηγαίνουμε σε φινάλε… θρίλερ. Την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία και η Ισλανδία την Αυστρία. Οι Ούγγροι είναι στην κορυφή με 4 βαθμούς, Πορτογάλοι και Ισλανδοί ακολουθούν με 2 βαθμούς και οι Αυστριακοί έχουν 1.

Το ματς:


Euro 2016: Μοιραίος ο Ρονάλντο, χωρίς νίκη η Πορτογαλία
Η Αυστρία πήγε να αιφνιδιάσει την Πορτογαλία έχοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 3ο λεπτό. Ο Χάρνικ πήδηξε ολομόναχος στην καρδιά της μικρής περιοχής αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Πορτογαλία, που μετέτρεψε σε μονόλογο το παιχνίδι.

Στο 12’ ο Άλμερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Νάνι και στη συνέχεια είπε «όχι» σε σουτ του Βιεϊρίνια, κρατώντας το μηδέν. Δέκα λεπτά μετά, ο Ρονάλντο πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση για γκολ και στο 29’ ο Νάνι σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κουαρέσμα.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Αυστρία πήγε να σκοράρει με το… καλησπέρα στην επανάληψη, με τον Ρουί Πατρίσιο να αποκρούει με δυσκολία το σουτ του Ιλσάνκερ από το ύψος της μεγάλης περιοχής! Στο 55’ ο Άλμερ έδιωξε σε κόρνερ το ξαφνικό σουτ του Ρονάλντο και στο επόμενο λεπτό απόκρουσε και την κεφαλιά του άσου της Ρεάλ.

Η επιλογή του Κόλερ να βάλει σε ρόλο δεκαριού τον Αλάμπα (στη θέση του τραυματία Γιουνούζοβιτς) αποδείχθηκε ατυχής και στο 65’ ο τεχνικός της Αυστρίας απέσυρε τον άσο της Μπάγερν, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Σεπφ. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και η Πορτογαλία συνέχισε να… σφυροκοπά τους Αυστριακούς.

Στο 78’ οι Ίβηρες κέρδισαν πέναλτι με τον Ρονάλντο, όμως ο Πορτογάλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Ουγγαρία 4 (3-1)
2. Ισλανδία 2 (2-2)
3. Πορτογαλία 2 (1-1)
4. Αυστρία 1 (0-2)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.