Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Ξέσπασε με τριάρα το Βέλγιο

Euro 2016: Ξέσπασε με τριάρα το Βέλγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2016 17:54
Με δύο γκολ του Λουκάκου (48’, 70’) και ένα του Βίτσελ (61’) το Βέλγιο κέρδισε με 3-0 την Ιρλανδία και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στη διοργάνωση, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ξέσπασε το Βέλγιο για την ήττα της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ιταλία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 3-0 την Ιρλανδία και πήραν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Βίλμοτς τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στο αμυντικό πλάνο των Ιρλανδών, ωστόσο στην επανάληψη «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Λουκάκου (48’, 70’) και Βίτσελ (61’).

Με τη νίκη, το Βέλγιο ανέβηκε στην 2η θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς, ωστόσο ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα, καθώς Ιρλανδία και Σουηδία ισοβαθμούν στην 3η θέση με ένα βαθμό. Την τελευταία αγωνιστική, οι Βέλγοι αντιμετωπίζουν την Σουηδία σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού, ενώ η Ιρλανδία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Το ματς:


Euro 2016: Ξέσπασε με τριάρα το Βέλγιο
Το Βέλγιο είχε την κατοχή από το ξεκίνημα του αγώνα και προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην πολυπρόσωπη ιρλανδική άμυνα. Όλο το παιχνίδι είχε μεταφερθεί στην εστία των Ιρλανδών, οι οποίοι είχαν στήσει… τοίχος μπροστά από την εστία του Ράντολφ, μην επιτρέποντας στους Βέλγους να απειλήσουν με αξιώσεις.

Δύο ευκαιρίες είχε όλες και όλες το Βέλγιο στο πρώτο ημίχρονο. Στο 21’ το σουτ του Αζάρ μέσα από την περιοχή ήταν αρκετά άστοχο, ενώ στο 42’ ο Ντε Μπρούιν εκτέλεσε κόρνερ, ο Αλντερβάιρελντ έκανε τη γυριστή κεφαλιά αλλά ο Χούλαχαν έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Οι Βέλγοι αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα των Ιρλανδών, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης άνοιξαν το σκορ χωρίς να χρειαστεί να πατήσουν περιοχή. Στο 48’ ο Ντε Μπρούιν έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Λουκάκου και αυτός με άψογο τελείωμα από το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ράντολφ, «γράφοντας» το 1-0.

Το Βέλγιο πέτυχε το γκολ που ήθελε, αναγκάζοντας την Ιρλανδία να βγει από το… καβούκι της. Οι Ιρλανδοί κέρδισαν μέτρα ψάχνοντας την ισοφάριση, όμως στο 60’ οι Βέλγοι «χτύπησαν» ξανά. Ο Μουνιέ με τρομερή σέντρα βρήκε τον Βίτσελ στην καρδιά της ιρλανδικής άμυνας και ο μέσος της Ζενίτ με κεφαλιά στην κίνηση «έγραψε» το 2-0.

Η Ιρλανδία κατέρρευσε και στο 70’ δέχτηκε και τρίτο γκολ. Ο Αζάρ βγήκε στην κόντρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Λουκάκου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι Βέλγοι πήραν την πρώτη τους νίκη και θέλουν έστω την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σουηδία για να πάρουν την πρόκριση.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:


1. Ιταλία 6 (3-0)
2. Βέλγιο 3 (3-2)
3. Ιρλανδία 1 (1-1)
4. Σουηδία 1 (1-2)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.