Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά με τεσσάρα η Αργεντινή (video)

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά με τεσσάρα η Αργεντινή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2016 04:13
Η Αργεντινή διέλυσε με 4-1 τη Βενεζουέλα και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου θα συναντήσει τις ΗΠΑ. Δύο γκολ ο Ιγκουαΐν, γκολ και δύο ασίστ ο Μέσι.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Αργεντινή απέναντι στη Βενεζουέλα. Η «αλμπισελέστε» πήρε εμφατική νίκη με 4-1 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, κάτι που καταφέρνει για δεύτερη σερί φορά και τέταρτη στις τελευταίες πέντε διοργανώσεις.

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη χάρη σε δύο γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Στο 8’ ο «Πιπίτα» εκμεταλλεύτηκε τη μαγική ασίστ του Μέσι και «έγραψε» το 1-0, ενώ στο 28’ ο άσος της Νάπολι επωφελήθηκε από την ασυνεννοησία στην άμυνα της Βενεζουέλας και διπλασίασε τα τέρματα του.

Η Βενεζουέλα πίεσε για να επιστρέψει στο ματς και είχε δοκάρι με τον Ροντόν για να μειώσει σε 2-1. Μάλιστα στο 44’ η «βινοτίντο» κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Μαρτίνεθ από τον Ρομέρο, όμως η εκτέλεση αλά... Πανένκα από τον Σέιχας ήταν για… κλάματα.

Η Αργεντινή διατήρησε το προβάδισμα δύο τερμάτων και στην επανάληψη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Στο 60’ ο Μέσι «έγραψε» το 3-0 και στο 71’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Λαμέλα για το τελικό 4-1. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Ροντόν είχε μειώσει για τη Βενεζουέλα, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.