Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Σοκ στις καθυστερήσεις για Αγγλία

Euro 2016: Σοκ στις καθυστερήσεις για Αγγλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2016 23:59
Η Αγγλία προηγήθηκε κόντρα στη Ρωσία χάρη σε απευθείας φάουλ του Ντάιερ (73’), όμως στις καθυστερήσεις ο Μπερεζούτσκι ισοφάρισε σε 1-1 και δεν επέτρεψε στους Άγγλους να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη σε πρεμιέρα Euro.

Η Αγγλία ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Ρωσία και μέχρι το 90’ βρίσκονταν αγκαλιά με τη νίκη. Όμως, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπερεζούτσκι ισοφάρισε σε 1-1 για την «αρκούδα», στερώντας στα «τρία λιοντάρια» την πρώτη τους νίκη σε πρεμιέρα (5 ισοπαλίες, 4 ήττες).

Η ομάδα του Ρόι Χότζον είχε ευκαιρίες και δοκάρι για να προηγηθεί και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 73’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντάιερ. Η Ρωσία ήταν ακίνδυνη σχεδόν σ’ όλο το ματς, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει «χρυσό» βαθμό χάρη σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπερεζούτσκι.

Το ματς:


Euro 2016: Σοκ στις καθυστερήσεις για Αγγλία
Η Αγγλία ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 7’ ο Ακινφέεφ χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Λαλάνα για να κρατήσει το 0-0. Δύο λεπτά μετά οι δύο άσοι της Τότεναμ, Άλι και Κέιν συνεργάστηκαν εξαιρετικά, όμως ο τελευταίος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Ρωσία κατάφερε στη συνέχεια να κόψει το φρενήρη ρυθμό των Άγγλων, που δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Ενδεικτικό, ότι η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 34’, με τον Ρούνεϊ να επιχειρεί το σουτ από το ημικύκλιο και τον Ακινφέεφ να διώχνει με γροθιές.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μέρος, αφού η υπεροχή των Άγγλων δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ρωσία προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική και στο 59’ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά όχι από δικά της πόδια, με τον Χαρτ να διώχνει σε κόρνερ την λανθασμένη απομάκρυνση του Ντάιερ.

Όσο περνούσε η ώρα η Αγγλία κέρδιζε μέτρα και στο 71’ «άγγιξε» το 1-0 έχοντας δοκάρι σε προσπάθεια του Ρούνεϊ. Η ευκαιρία των Άγγλων αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού δύο λεπτά μετά ο Ντάιερ «έγραψε» το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δίνοντας τη λύση για την ομάδα του.

Η ομάδα του Χότζον είχε τον απόλυτο έλεγχο, όμως κατάφερε να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σένικοβ έβγαλε για τον Μπερετζούτσκι, αυτός έπιασε τη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ, ισοφαρίζοντας από το… πουθενά σε 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, σκορ που επέτρεψε στην Ουαλία να ξεφύγει από την πρώτη αγωνιστική στην κορυφή του ομίλου.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ουαλία 3
2. Αγγλία 1
3. Ρωσία 1
4. Σλοβακία 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.