Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάρκας: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Μπάρκας: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2016 21:09
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα για τρία χρόνια και ο Έλληνας τερματοφύλακας εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει πρωτάθλημα με την «Ένωση».

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα στην ΑΕΚ. Ο νεαρός Έλληνας γκολκίπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από την «Ένωση».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, τόνισε: «Ο λόγος που προτίμησα ΑΕΚ είναι γιατί πιστεύω σε αυτό που πάμε να κάνουμε στην ΑΕΚ. Πάμε για πρωτάθλημα, πάμε να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Και είναι για μένα ένα βήμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο.

Στόχος τώρα είναι να παίξω στην ΑΕΚ και να καθιερωθώ στην Εθνική. Όταν κλείνεις σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σκέφτεσαι τους τίτλους, βάζεις τον εαυτό σου να παίρνεις τρόπαια, όπως έκαναν τα παιδιά με το Κύπελλο. Το περιμένω πώς και πως. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω, να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε. Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για τη στήριξη, τον κ. Μελισσανίδη που με προτίμησε γι’ αυτή τη θέση, όσους γυμνάστηκα μαζί τους, όσους με βοήθησαν και τους συμπαίκτες μου
».

Όσο για το γεγονός ότι θα είναι τώρα συμπαίκτης με τον Γιάννη Ανέστη, σχολίασε: «Ο Ανέστης έπαιζε πέρυσι, θα είμαστε μαζί τώρα, ο καλύτερος ας παίξει. Δεν έχω να αγχωθώ για τίποτα».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι γεννημένος στις 30 Μαϊου του 1994 και έχει περάσει όλη την καριέρα στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από 11 ετών στα τμήματα υποδομής. Έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο του 2013 και έκανε ντεμπούτο στη Super League πέρσι τον Μάιο. Ακολούθησε η σεζόν 2015-16 με συνολικά 20 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές, ενώ συμμετείχε και στο πρόσφατο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στην Αυστραλία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.