Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: 2x2 και πρόκριση η Κολομβία, τεσσάρα οι ΗΠΑ (videos)

Κόπα Αμέρικα: 2x2 και πρόκριση η Κολομβία, τεσσάρα οι ΗΠΑ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2016 12:55
Η Κολομβία κέρδισε με 2-1 την Παραγουάη, έκανε το 2x2 και εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Ζωντανοί για το δεύτερο εισιτήριο έμειναν οι ΗΠΑ, διαλύοντας με 4-0 την Κόστα Ρίκα.

Στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκε η Κολομβία, που επικράτησε με 2-1 της Παραγουάης και έφτασε τους έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.

Οι «καφετέρος» είχαν την πλήρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με κεφαλιά του Μπάκα (12’) και σουτ του Χάμες (30’). Μετά το 2-0 η Παραγουάη ανέβασε την απόδοση της και είχε ευκαιρίες (και δοκάρι) για να επιστρέψει στο ματς.

Τελικά, στο 71’ ο Αγιάλα με σουτ-φωτοβολίδα, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Οσπίνα, μειώνοντας σε 2-1. Ωστόσο δέκα λεπτά μετά, ο Ρομέρο είδε δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Χάμες και άφησε τους Παραγουανούς με παίκτη λιγότερο. Λίγο πριν το φινάλε, η Κολομβία είχε δοκάρι για να πετύχει τρίτο γκολ, όμως το τελικό 2-1 της χάρισε το εισιτήριο για την οκτάδα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Παραγουάη έμεινε στον ένα βαθμό και την τελευταία αγωνιστική θα δώσει… τελικό με τις ΗΠΑ για το δεύτερο εισιτήριο. Οι οικοδεσπότες διέλυσαν με 4-0 την Κόστα Ρίκα και χρειάζονται νίκη ή ισοπαλία κόντρα στους Παραγουανούς για να πάρουν αυτοί την πρόκριση.

Οι ΗΠΑ άνοιξαν το προβάδισμα στο 9ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντέμπσει ενώ στο 37’ ο άσος του Σιάτλ έδωσε στον Τζόουνς και αυτός με συρτό σουτ «έγραψε» το 2-0. Πέντε λεπτά μετά ο Γουντς εκμεταλλεύτηκε τη νέα ασίστ του Ντέμπσει και με τρομερό γκολ, ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζούσι (87’) βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Η βαθμολογία:


1. Κολομβία 6
2. ΗΠΑ 3
3. Παραγουάη 1
4. Κόστα Ρίκα 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.