Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε… ρεβάνς η Εθνική, μυθικό γκολ από Μανιάτη (video)

Πήρε… ρεβάνς η Εθνική, μυθικό γκολ από Μανιάτη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2016 15:11
Με τους Μάνταλο (8’) και Μανιάτη (20’) να ανοίγουν λογαριασμό με τη «γαλανόλευκη» (ο δεύτερος με γκολ πίσω από τη σέντρα), η Εθνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το εκρηκτικό της ξεκίνημα και κέρδισε με 2-1 την Αυστραλία σε φιλικό παιχνίδι στη Μελβούρνη, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα στο Σίδνεϊ. Μείωσαν με Σέινσμπουρι (58’) οι γηπεδούχοι, είχε δοκάρι για 3ο γκολ η Εθνική.

Στο δεύτερο και τελευταίο της φιλικό στην Αυστραλία, η Εθνική κέρδισε με 2-1 τους «σόκερος» στην Μελβούρνη, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε άφησαν πίσω τους την απογοητευτική εμφάνιση στο Σίδνεϊ, έδειξαν όρεξη και είχαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ.

Πήρε… ρεβάνς η Εθνική, μυθικό γκολ από Μανιάτη (video)
Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 8ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το πρώτο γκολ του Μάνταλου στην Εθνική. Ο Βέλλιος έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Σάμαρης προχώρησε και έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μάνταλο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Φεντερίτσι, «γράφοντας» το 1-0.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 10’ είχε ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όμως ο Χολέμπας δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Αυστραλό γκολκίπερ. Ωστόσο, δέκα λεπτά μετά, ο Μανιάτης πέτυχε το γκολ της… ζωής του, «κρεμώντας» τον Φεντερίτσι με σουτ πίσω από το κέντρο. Τι τρόπος για να πετύχεις το πρώτο σου γκολ με το εθνόσημο!

Μετά το 2-0, η Αυστραλία αύξησε την πίεση της, όμως με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Ρόγκι (38’) δεν ανησύχησε την Εθνική, που παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι «σόκερος» απείλησαν πρώτοι με άστοχη προβολή του Κέιχιλ (51’), όμως τέσσερα λεπτά μετά η Ελλάδα έφτασε μια ανάσα από το 3-0, έχοντας δοκάρι με σουτ του Τοροσίδη. Η Αυστραλία γλίτωσε ένα τρίτο γκολ και στο 58’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με διπλή προσπάθεια του Σέινσμπουρι.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προχώρησαν σε ουκ ολίγες αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η πίεση της Αυστραλίας για την ισοφάριση αποδείχθηκε άκαρπη και στις καθυστερήσεις ο Χριστοδουλόπουλος είχε «χρυσή» ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ. Το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και η Εθνική αποχαιρέτησε με νίκη την Αυστραλία, παίρνοντας νίκη ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας.

Το γκολ του Μάνταλου:




Η γκολάρα του Μανιάτη:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.