Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Πήρε εκδίκηση η Αργεντινή (video)

Κόπα Αμέρικα: Πήρε εκδίκηση η Αργεντινή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2016 12:34
Παρά την απουσία του Μέσι, η Αργεντινή κέρδισε με 2-1 την Χιλή και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την πορεία της στο επετειακό Κόπα Αμέρικα. Γκολ και ασίστ για Ντι Μαρία και Μπανέγα.

Το ζευγάρι του περσινού τελικού συγκρούστηκε στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου, με την Αργεντινή να παίρνει εκδίκηση από τη Χιλή, την οποία νίκησε με 2-1 στη Σάντα Κλάρα.

Ο ανέτοιμος Λιονέλ Μέσι έμεινε στον πάγκο, όμως η «αλμπισελέστε» ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Γκαιτάν. Έξι λεπτά μετά, το σουτ του Ντι Μαρία έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 10’ ο Μπράβο πρόλαβε τον Ιγκουαΐν, που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Στο 23’ η κεφαλιά του Ντι Μαρία έφυγε μόλις άουτ και η πρώτη ευκαιρία της Χιλής ήρθε στο 29’, με τον Ρομέρο να διώχνει με το ένα χέρι το σουτ του Σάντσες. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, όμως στην επανάληψη, η Αργεντινή «καθάρισε» τη νίκη με δύο γκολ σε διάστημα οχτώ λεπτών. Στο 51’ ο Μπανέγα «σέρβιρε» στον Ντι Μαρία και ο άσος της Παρί «εκτέλεσε» τον Μπράβο, ενώ οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 58’, με τον νεοαποκτηθέντα άσο της Ίντερ να «γράφει» το 2-0.

Η Χιλή πλήρωσε τα λάθη στον άξονα και λίγο έλειψε να δεχτεί τρίτο τέρμα στο 66’, όμως ο Μπράβο νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ιγκουαΐν. Το μόνο που κατάφερε η «ρόχα» ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Φουενσαλίδα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άσχημη έξοδο του Ρομέρο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Αργεντινή ισοβαθμεί στην κορυφή του 4ου ομίλου με τον Παναμά, ο οποίος νίκησε με 2-1 την Βολιβία. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μπλας Πέρες, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (11’, 87’), στο πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση.

Ο Άρτσε είχε ισοφαρίσει προσωρινά (54’) για την Βολιβία, η οποία όμως δέχτηκε δεύτερο τέρμα τρία λεπτά πριν το φινάλε και ζητάει πλέον κάτι παραπάνω από θαύμα για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Αργεντινή 3
2. Παναμάς 3
3. Βολιβία 0
4. Χιλή 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.