Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα επίθεση Ολυμπιακού σε Σαββίδη-Μελισσανίδη

Νέα επίθεση Ολυμπιακού σε Σαββίδη-Μελισσανίδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2016 22:24
Άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στις… απαντήσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έπειτα από την επίθεση των «ερυθρόλευκων» σε Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη για την πρόταση συνάντησης των τεσσάρων «μεγάλων».

Σε νέα πιο σκληρή διαρροή προχώρησε ο Ολυμπιακός, κατηγορώντας τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη για κακουργηματικές πράξεις.

Αναλυτικά:


«Σε αντίθεση με τις παραισθήσεις του πρώην τροφίμου των φυλακών κ. Μελισσανίδη εμείς αντιπαραβάλλουμε την αλήθεια και την εικόνα. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο του τελικού στο ΟΑΚΑ.
Ας απαντήσει λοιπόν ο “εξυγιαντής” και τζάμπα σωτήρας στο φίλαθλο κοινό της χώρας, ποιοί ήταν αυτοί που τον συνόδευαν στον τελικό του Κυπέλλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ και πόσες δεκάδες χρόνια φυλακή είχαν ο καθένας;

Ακόμα περιμένουμε την Πολιτεία, τον κ. Κοντονή και την ΕΛ.ΑΣ. να ασχοληθεί με την εισβολή των “ποινικών” και των εγκληματιών στο ποδόσφαιρο υπο την καθοδήγηση του στενού τους φίλου κ. Μελισσανίδη.

Όσο για τους ευαίσθητους “εξυγιαντές” του βορρά που μετρούν... κακουργηματικές πράξεις, ακόμα περιμένουμε να πάρουν θέση για την εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχε υπάλληλος και στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αλήθεια, όλοι αυτοί οι Αρμένιοι και Γεωργιανοί που τους έδινε εντολές, ποιό οικονομικό όφελος είχαν να καίνε τα αυτοκίνητα και τα σπίτια του ατζέντη του Κάτσε ώστε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του με τους όρους που ήθελε ο κ. Σαββίδης;

Πως τους έχει διαφύγει μια ολόκληρη εγκληματική οργάνωση, μέλη της οποίας προσελάμβαναν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ανταμοιβή για πράξεις όπως η πυρπόληση του αυτοκινήτου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0;
»

ΑΕΚ: «Είναι κρίμα να ασχολούμαστε»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη τη νέα επίθεση του Ολυμπιακού στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ωστόσο, αυτή τη φορά η απάντηση ήταν λακωνική: «Το είπαμε και νωρίτερα! Η κατάσταση είναι παραισθησιογόνα και είναι κρίμα να ασχολούμαστε».

ΠΑΟΚ: «Αντιλαμβανόμαστε την παραφροσύνη του κ. Μαρινάκη»

Στο ίδιο μήκος κύματος η απάντηση του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αναφέρει σχετικά:

«Το να γίνεται κατήγορος ένας κατηγορούμενος για διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται εκτός φυλακής με εγγύηση και περιοριστικούς όρους είναι γραφικό.

Αντιλαμβανόμαστε την παραφροσύνη του, τώρα που γκρεμίζεται το έκτρωμα που δημιούργησε αυτός και η οργάνωσή του. Του ευχόμαστε ταχεία ψυχική ανάρρωση γιατί προφανώς νοσεί
», αναφέρουν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.