ΠΑΟΚ: «Ο Μαρινάκης κατανοεί πλέον τον όρο εγκληματική οργάνωση»

ΠΑΟΚ: «Ο Μαρινάκης κατανοεί πλέον τον όρο εγκληματική οργάνωση»Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ στη διαρροή του Ολυμπιακού περί άμεσης σχέσης Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα. «Πλέον ο κ. Μαρινάκης δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Λίγη ώρα μετά την επίθεση του Ολυμπιακού σε Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, σχετικά με ενδεχόμενη συνάντηση των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας σχετικά:

«Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν ο περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη. Πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματική πράξεις στην πλάτη του μάλλον το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η αυτογνωσία», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Ομάδες που αφορά: ΜΕΤΑ, ΠΑΟΚ

Σχολιασμός

4 σχόλια:

στις 01/06/2016 22:23
1-0

στις 01/06/2016 23:20
Τάσο,γαμώ τη σαπιοκωλάθρα της μάνας σου και γεμίζω της εντερικές της λάχνες με φλόκια...

στις 01/06/2016 23:38
Πρώτον: (Το γράμμα του νόμου). Δεν έχει εκδικαστεί ακόμη καμία υπόθεση, άρα ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους. Όταν αποδίδουμε εγκληματικές πράξεις σε κάποιον χωρίς να το έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη, διαπράτουμε αδίκημα.

Δεύτερον: (Το... "πνεύμα" του νόμου). Άτομα σαν τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη κλπ, δεν καταδικάζονται ποτέ, για όποια αδικήματα κι αν διαπράξουν, αφού είναι όχι απλά υπεράνω του νόμου, αλλά ιδιοκτήτες του!

Σας φαίνεται ακραίο αυτό που λέω; Δυστυχώς, είναι πραγματικό! Συμβαίνει έμμεσα και υπόγεια, ίσως να μην το αντιλαμβάνονται άμεσα ούτε και οι ίδιοι, όμως τύποι σαν κι αυτούς είναι η πραγματική κυβέρνηση της χώρας. Οι δικές τους αποφάσεις ρυθμίζουν τις ζωές όλων μας, ενώ οι κλασσικοί πολιτικοί απλά τις επισημοποιούν.

Περιμένετε τώρα εσείς... 'κάθαρση" και καταδίκες. Καλά κρασιά!

στις 02/06/2016 02:34
https://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ&list=RDiXEFzyTevsI#t=82.769909

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: