Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει Euro ο Ράσφορντ

Πάει Euro ο Ράσφορντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2016 16:37
Στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της καριέρας του θα συμμετάσχει ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο Ρόι Χότζον ανακοίνωσε την τελική 23αδα της Εθνικής Αγγλίας, συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτή τον 18χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός Ντρινκγουότερ, Τάουνσεντ και ο τραυματίας Ντελφ.

Λίγες ημέρες μετά το γκολ που σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Εθνική Αγγλίας, ο Μάρκους Ράσφορντ συμπεριλήφθηκε στους «εκλεκτούς» του Ρόι Χότζον για το Euro της Γαλλίας.

Ο 18χρονος επιθετικός έκλεψε τις εντυπώσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 18 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ντανιέλ Στάριτζ, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός λίστας έμειναν οι Ντρινκγουότερ, Τάουνσεντ και ο τραυματίας Ντελφ.

Αναλυτικά οι 23 «εκλεκτοί» του Ρόι Χότζον:


Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Χίτον (Μπέρνλι)

Αμυντικοί: Γουόκερ (Τότεναμ), Ρόουζ (Τότεναμ), Κέιχιλ (Τσέλσι), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κλάιν (Λίβερπουλ), Στόουνς (Έβερτον), Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Μίλνερ (Λίβερπουλ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντάιερ (Τότεναμ), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Άλι (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βάρντι (Λέστερ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.