Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κόπηκε» ο Ρόις από την αποστολή της Γερμανίας

«Κόπηκε» ο Ρόις από την αποστολή της Γερμανίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2016 15:55
Ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε την τελική 23αδα της Εθνικής Γερμανίας για το Euro 2016, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Μάρκο Ρόις.

Το χειρότερο δώρο επιφύλασσε ο Γιόακιμ Λεβ στα 27α γενέθλια του Μάρκο Ρόις. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας «έκοψε» τον μεσοεπιθετικό της Ντόρτμουντ από την τελική 23αδα της «νασιοναλμανσαφτ», τονίζοντας ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε:

«Είναι μία πικρή απόφαση για μας και για τον παίκτη που προκαλεί απογοήτευση σε όλους μας. Ο υγιής και σε καλή αγωνιστική κατάσταση Μάρκο Ρόις θα ήταν πολύτιμη μονάδα για μας», δήλωσε ο Λεβ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόις είχε λείψει από στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 λόγω τραυματισμού... Εκτός της τελικής λίστας έμειναν επίσης οι Μπελαραμπί, Μπραντ (αμφότεροι της Λεβερκούζεν) και Ρούντι (Χόφενχαϊμ), ενώ στους «εκλεκτούς» βρίσκεται ο Λούκας Ποντόλσκι και ο Μπάστιαν Σβάινστάιγκερ, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Αναλυτικά η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Λένο (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Αμυντικοί: Μπόατενγκ (Μπάγερν), Έκτορ (Κολωνία), Χούμελς (Ντόρτμουντ), Χέβεδες (Σάλκε), Μουσταφί (Βαλένθια), Τσαν (Λίβερπουλ), Ρίντιγκερ (Ρόμα)

Μέσοι: Κεντίρα (Γιουβέντους), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Οζίλ (Άρσεναλ), Ντράξλερ (Βόλφσμπουργκ), Σβάινσταϊγκερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βάιγκλ (Ντόρτμουντ), Σανέ (Σάλκε), Σέρλε (Βόλφσμπουργκ), Κίμιχ (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Γκόμες (Μπεσίκτας), Ποντόλσκι (Γαλατάσαραϊ), Γκέτσε (Μπάγερν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.