Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Ελάχιστες ομάδες πιο δυνατές από την Ατλέτικο»

Σιμεόνε: «Ελάχιστες ομάδες πιο δυνατές από την Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2016 17:34
Ένα ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετή ένταση περιμένει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος τόνισε πως ελάχιστες ομάδες είναι πιο δυνατές από την Ατλέτικο.

Πανέτοιμος για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δηλώνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως δεν αισθάνεται κανένα βάρος, για το γεγονός ότι μπορεί να οδηγήσει την Ατλέτικο το πρώτο της Ευρωπαϊκό, υποστηρίζοντας ότι ελάχιστες ομάδες είναι πιο δυνατές από τους «ροχιμπλάνκος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Περιμένω ένα παιχνίδι που θα είναι σίγουρα ισορροπημένο και θα έχει ένταση. Είναι πολύ πιθανό η Ρεάλ να έχει την κατοχή της μπάλας με δεδομένο ότι διαθέτουν μεγάλη ποιότητα ως ομάδα. Η παρουσία του Καζεμίρο στο χώρο του κέντρου βελτίωσε την Ρεάλ και στην ανασταλτική λειτουργία της.

Πώς καταφέραμε να επιστρέψουμε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ; Μετά από τον χαμένο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν δύο χρόνια αρχίσαμε ξανά να προπονούμαστε με την ίδια ένταση όπως και τότε. Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη της Ατλέτικο, ξέρει πάντα να ανανεώνεται, τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και σε επίπεδο νοοτροπίας.

Είμαστε περισσότερο ομάδα όσον αφορά στην κίνηση χωρίς τη μπάλα, αυτή είναι η δύναμή μας. Δεν αισθάνομαι το βάρος ότι μπορώ να χαρίσω σε αυτή την ομάδα το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της. Αντίθετα, με γοητεύει να παίζω με 113 χρόνια ιστορίας στις πλάτες μου. Είμαστε ξανά στον τελικό και αυτό είναι προνόμιο, ελάχιστες ομάδες είναι πιο δυνατές από εμάς
».

Για την κριτική που δέχεται για το αμυντικό στιλ της Ατλέτικο: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη γνώμη των άλλων, ακόμα και με αυτούς που λένε πως δεν παίζουμε καλά, αλλά δεν συμφωνώ με την άποψη πως δεν είναι όμορφο θέαμα να παίζεις με αντεπιθέσεις. Το σημαντικό είναι να συνδυάζεις την εμφάνιση με το αποτέλεσμα. Το μοναδικό πράγμα που θα με κάνει χαρούμενο το Σάββατο είναι να νικήσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.