Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Να τα δώσουμε όλα για 90 λεπτά»

Ζιντάν: «Να τα δώσουμε όλα για 90 λεπτά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2016 17:24
Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιβεβαίωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι 100% έτοιμος για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα προκειμένου να κατακτήσει το 11ο Ευρωπαϊκό.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή τη φορά ως προπονητής.

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ παραδέχτηκε πως είναι διαφορετικό να ζεις τον τελικό ως προπονητής και ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για ενενήντα λεπτά. Όσον αφορά την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο «Ζιζού» επιβεβαίωσε ότι ο Πορτογάλος είναι πανέτοιμος.

Αναλυτικά:


Για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι σίγουρα στο 100%. Ακόμα κι εάν ένιωθε ενοχλήσεις, δεν θα εξαφανιζόταν σε έναν τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

Για το γεγονός πως θα βρεθεί στην ίδια θέση ως προπονητής, μετά την παρουσία του ως παίκτης: «Ήμουν εδώ ως παίκτης κι είμαι χαρούμενος που το καταφέρνω κι ως προπονητής. Εάν είμαι πιο χαλαρός γιατί έχω εμπειρία από τελικούς; Μου αρέσει η πίεση. Αλλά είναι διαφορετικά όταν είσαι προπονητής».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Είμαστε ένα ματς μακριά. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Δεν θα είναι αποτυχία για εμάς εάν ηττηθούμε. Αποτυχία θα είναι η συμπεριφορά μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί έξω. Πρέπει να αμυνθούμε σκληρά, αλλά πάνω από όλα πρέπει να τρέξουμε. Να τρέξουμε, να τρέξουμε, να τρέξουμε…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.