Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα ερυθρόλευκα ο Φιγκέιρας

Στα ερυθρόλευκα ο Φιγκέιρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2016 18:09
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου μπακ, ο οποίος δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό. Μια ημέρα μετά την άφιξη του στην Αθήνα, ο Πορτογάλος μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Η ΠΑΕ δεν έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 450.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Σεβίλλη φέρεται ότι θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως του 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αγωνίζεται από το 2013 στη Σεβίλλη, μετρώντας συνολικά 78 συμμετοχές (3 γκολ, 9 ασίστ). Τη φετινή σεζόν δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι και στο πρώτο μισό παραχωρήθηκε δανεικός στη Τζένοα. Ωστόσο, τον Ιανουάριο επέστρεψε στους Ανδαλουσιανούς, καθώς ο Έμερι χρειάζονταν λύσεις στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Μάρκο Αντρεόλι.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Φιγκέιρας, από την Σεβίλλη.

«Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γεμάτο προκλήσεις και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Έρχομαι με μεγάλη διάθεση και όρεξη να βοηθήσω την ομάδα και να συμβάλω στις επιτυχίες της», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου άσου.

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας θέλησε, παράλληλα, να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, πριν τους «συναντήσει» μέσα στο γήπεδο: «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα δώσω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που θέλω είναι ο κόσμος να είναι πάντα στο πλευρό μας», τόνισε!

Το βιογραφικό του:


Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας είναι Πορτογάλος, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ως επί το πλείστον, ενώ έχει την ικανότητα να καλύψει και το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής. Το πλήρες όνομά του είναι Ντιόγκο Ζοζέ Ροζάριο Γκόμες Φιγκέιρας. Είναι 24 ετών, γεννηθείς την 1η Ιουλίου του 1991. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νεαρής ποδοσφαιρικής ηλικίας του στις Ακαδημίες της Μπενφίκα, από το 2004 μέχρι το 2010.

Στην επαγγελματική του καριέρα μετρά γεμάτες χρονιές, μεταξύ άλλων στην Πάσος Φερέιρα, την οποία βοήθησε να τερματίσει τρίτη στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και να μπει στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Έκανε το μεγάλο βήμα το 2013, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Σεβίλλη, τη φανέλα της οποίας φόρεσε πολλάκις μέχρι τη μετακίνησή του στην Τζένοα (στην αρχή της σεζόν 2015-16), για μισό χρόνο. Δανεισμό τον οποίο δεν ολοκλήρωσε, αφού ο προπονητής της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι ζήτησε την επιστροφή του. Ήταν παρών και στις τρεις κατακτήσεις του UEFA Europa League από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.