Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μισός στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Μισός στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2016 00:30
«Νοσοκομείο» θυμίζει ο Πανιώνιος λίγο πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλει-οφ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καραμάνος, Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκης και οι τιμωρημένοι Βλάχος, Οικονόμου.

Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, είτε τραυματισμών είτε τιμωριών για το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει για 10 ημέρες, ενώ ο Τάσος Καραμάνος έχει σφίξιμο στους κοιλιακούς και θα είναι εκτός για το ματς στην Τούμπα.

Παράλληλα, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός για 3-4 ημέρες, ενώ ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βαλεντίνου Βλάχου και Βαγγέλη Οικονόμου.

Στα θετικά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Κόρμπος αναμένεται να προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ παρά τις ενοχλήσεις πιο ένιωσε. Σ’ όλα τα προβλήματα πρέπει να προστεθεί και αυτό του Τάσου Μπακασέτα, που έχει τεθεί στο περιθώριο από τη διοίκηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.