Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… τούμπα και πάτησε κορυφή

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… τούμπα και πάτησε κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2016 22:37
Η ΑΕΚ προηγήθηκε μέσα στην άδεια Τούμπα με γκολ του Γιόχανσον (44’), όμως ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή (2-1) με τους Ροντρίγκες (61’), Μυστακίδη (83’) και πάτησε με το... καλημέρα την κορυφή των πλει-οφ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ στην άδεια Τούμπα, ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο μέρος. Η «Ένωση» προηγήθηκε στο 44’ με γκολ του Γιόχανσον, έπειτα από γκέλα του Γλύκου, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με δύο φανταστικά γκολ των Ροντρίγκες (61') και Μυστακίδη (83’), κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση.

Στο τέλος του αγώνα είχαμε ένταση μεταξύ των παικτών, με τον Ραφίκ Τζεμπούρ να χτυπάει τον Μάρκο Βελλίδη.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό από το ξεκίνημα, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και αψιμαχίες των ποδοσφαιριστών. Η ΑΕΚ μπήκε πιο απειλητικά, έχοντας καλή στιγμή στο 3ο λεπτό με πλασέ του Βάργκας. Στο 16’ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λέοβατς και ο Μάνταλος έδειξε αρχικά πέναλτι, ωστόσο, μετά από ενδοσυνεννόηση με τον πρώτο βοηθό, πήρε πίσω την απόφαση του, δίνοντας επιθετικό φάουλ.

Η πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήρθε στο 26’ με κεφαλιά του Τζαβέλλα όμως ο Μπαρόχα είπε «όχι», κρατώντας το μηδέν. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε χωρίς σκορ, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 44’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γλύκος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα κι ο Γιόχανσον με κοντινή προβολή «έγραψε» το 1-0 για την «Ένωση».

Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 61’ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Ροντρίγκες, με τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει απάντηση και οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 83’. Ο Τζαβέλλας έβγαλε απίστευτη μακρινή μπαλιά για τον Μυστακίδη και αυτός με κεφαλιά στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, σκοράροντας δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς.

Τρία λεπτά μετά, ο Γλύκος έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τζεμπούρ, ενώ στο 90+3’ ο Μυστακίδης βρέθηκε απέναντι στον Μπαρόχα, έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο ΠΑΟΚ έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή των πλει-οφ.

Η βαθμολογία:


1. Παναθηναϊκός 3
2. ΠΑΟΚ 3
3. ΑΕΚ 2
4. Πανιώνιος 1

Τα επεισόδια στο φινάλε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.