Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2016 20:28
Ο άνευρος Παναθηναϊκός γλίτωσε τα χειρότερα κόντρα στον Πανιώνιο και το τελικό 1-1 στη Νέα Σμύρνη βάζει «φωτιά» με το… καλημέρα στα πλει-οφ. Η γκολάρα του Λέτο (66’) γλίτωσε τους «πράσινους», που έμειναν πίσω στο σκορ από τραγικό λάθος του Στιλ (σκόρερ ο Ανσαριφάρντ 52’).

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των πλει-οφ. Πανιώνιος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη, με τους «πράσινους» να γλιτώνουν το βαθμό στο 94’ χάρη σε διώξιμο της μπάλας στη γραμμή από τον Μολέδο.

Η έλλειψη αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες ήταν εμφανής στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είχε φλύαρη κατοχή της μπάλας και το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού δεν είχε να επιδείξει κάποια αξιόλογη φάση.

Μετά το 30’ ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε αισθητά και ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το γκολ στο 32’, έχοντας δοκάρι με σουτ του Μπέργκ. Ο Πανιώνιος απάντησε άμεσα (38’), με το μακρινό σουτ του Μπακασέτα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Στιλ. Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, όμως το πλασέ του Ανσαριφάρντ πέρασε ελάχιστα έξω από την «πράσινη» εστία.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πανιώνιο, ο οποίος πήρε προβάδισμα με το… καλησπέρα στο ματς. Στο 52’, μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Νάνο, ο Στιλ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Ανσαριφάρντ είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Άγγλου γκολκίπερ, γράφοντας το 1-0 σε κενή εστία.

Στο 59’ ο Ιρανός σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Στιλ να αποκρούει με το πόδι τη μπάλα σε τετ-α-τετ με τον άσο των γηπεδούχων. Τη λύση για τον Παναθηναϊκό έδωσε στο 66’ ο Σεμπάστιαν Λέτο. Μετά από κλέψιμο του Μέστο, η μπάλα βρέθηκε στον Αργεντινό, ο οποίος σούταρε με τη μία από το ημικύκλιο, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε κατακόρυφα. Ο Πανιώνιος δεν είχε λόγο να βιαστεί και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να απειλήσει τους γηπεδούχους. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάτι αξιόλογο ώσπου στο 90+4’ ο Μολέδο γλίτωσε τους «πράσινους» από την ήττα. Μετά από πλασέ του Μπαργκάν, ο Βραζιλιάνος αμυντικός έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή, κρατώντας το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης - Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής- Σιώπης, Κόρμπος- Καθάριος (72’ Μπαρκάν), Μπακασέτας, Μασούρας (89’ Χαλκιαδάκης)- Ανσαριφάντ (69’ Καραμάνος).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ - Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο- Εβαντζελίστα (62’ Μπουμάλ), Ζέκα, Λουντ (78’ Αμπέντ), Βιγιαφάνιες - Λέτο (87’ Μαμούτε), Μπεργκ.

Η βαθμολογία:


1. Παναθηναϊκός: 3*
2. ΑΕΚ: 2
3. Πανιώνιος: 1*
4. ΠΑΟΚ: 0

* Παναθηναϊκός και Πανιώνιος έχουν έναν αγώνα περισσότερο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.