Δεν αλλάζει τους βοηθούς η ΕΠΟ, φουλ για ματαίωση του τελικού!

Δεν αλλάζει τους βοηθούς η ΕΠΟ, φουλ για ματαίωση του τελικού!Καμία πρόθεση να αλλάξει τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου δεν δείχνει η ΕΠΟ και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει σε ματαίωση. Όχι και στον ΟΤΕ ΤV για να γίνει Κυριακή λόγω της απεργίας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έδωσε διορία στην ΕΠΟ μέχρι τις 12μμ της Παρασκευής (5/5) προκειμένου εκείνη να συμμορφωθεί και να τηρήσει τα συμφωνηθέντα σε ό,τι αφορά τον ορισμό των βοηθών του Σιδηρόπουλου στον τελικό. Σε διαφορετική περίπτωση, η κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα διστάσει ακόμη και να διατάξει τη ματαίωση του αγώνα.

Αυτή είναι η πιο πιθανή εξέλιξη αυτή τη στιγμή, καθώς από την ΕΠΟ διέρρευσαν ότι δεν προτίθενται να αλλάξουν τους βοηθούς, τονίζοντας ότι έχουν τηρήσει τα συμφωνηθέντα!

Παράλληλα, απέκλεισαν το αίτημα του ΟΤΕ ΤV για μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή 8 Μαΐου μετά την απόφαση της ΠΟΕΣΥ για απεργία Παρασκευή και Σάββατο. Όπως τονίζεται, το αίτημα στάλθηκε αργά και δεν τίθεται θέμα μετάθεσης του αγώνα την Κυριακή.Ομάδα που αφορά: ΜΕΤΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: