Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον… αέρα ο τελικός του Κυπέλλου

Στον… αέρα ο τελικός του Κυπέλλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2016 21:02
Ο ορισμός των βοηθών που θα βρίσκονται στο πλευρό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου εξόρισε τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος απειλεί να ματαιώσει και πάλι τη διοργάνωση.

Στον… αέρα βρίσκεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο ορισμός των βοηθών που θα βρίσκονται στο πλευρό του Τάσου Σιδηρόπουλου από την ΕΠΟ έφερε την άμεση αντίδραση του Σταύρου Κοντονή, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Γκιρτζίκης φέρεται να είχε διαβεβαιώσει τον Υφυπουργό ότι μαζί με τον Σιδηρόπουλο θα οριζόταν οι δύο διεθνείς βοηθοί του, ο Κωσταράς και ο Ευθυμιάδης.

Αυτό δεν έγινε, καθώς από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν σήμερα άλλα ονόματα προς έκπληξη του Κοντονή! Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, οι βοηθοί που ορίστηκαν να βρεθούν στο πλευρό του ρέφερι, είναι οι κ.κ. Ηλίας Αλεξέας και Τρύφων Πετρόπουλος. Επιπρόσθετοι θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος και ο Μιχάλης Κουκουλάκης. Τέταρτος ορίστηκε ο διεθνής βοηθός Γιάννης Τουμπακάρης και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Γκρούτσης.

Ο Υφυπουργός, με δήλωση του, δεν έκανε άμεση αναφορά στους ορισμούς, αλλά άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ποιο είναι το πρόβλημα: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.