Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα στο 90+2’ για Βιγιαρεάλ

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα στο 90+2’ για Βιγιαρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2016 00:06
Με γκολ του Αντριάν Λόπεθ στο 90+2’, η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 1-0 την Λίβερπουλ στο «Μαδριγάλ» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ενόψει της ρεβάνς στο «Άνφιλντ». Από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» κέρδισε με 1-0 την Λίβερπουλ στο «Μαδριγάλ» και απέκτησε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Άνφιλντ».

Οι «κόκκινοι» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Στο 5’ ο Άλεν βρέθηκε μόνος του με τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως το πλασέ του πήγε στην αγκαλιά του Ασένχο. Η απάντηση της Βιγιαρεάλ ήρθε στο 11’, με τον Σολδάδο να στέλνει τη μπάλα δίπλα από δοκάρι με σουτ από πλάγια θέση.

Δέκα λεπτά μετά, ο Μινιολέ αναγκάστηκε να επέμβει για να διώξει το σουτ του Πίνα, ενώ στο 42’ το φαλτσαριστό σουτ του Σολδάδο πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Βέλγου πορτιέρο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έλεγχε το ρυθμό, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν άφηνε ελεύθερους χώρους και το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς αρκετές αξιόλογες φάσεις.

Ωστόσο, η Βιγιαρεάλ είχε τεράστια ευκαιρία με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, καθώς μετά από κόρνερ του Ντος Σάντος στο 46’, ο Μπακαμπού πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι. Στο 65’ η Λίβερπουλ ισοφάρισε τα… δοκάρια με σουτ του Φιρμίνο και το επόμενο 20λεπτο δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο πέρα από κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

Το παιχνίδι… άναψε μετά το 85’ όπου οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 87’ ο Μινιολέ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπακαμπού και στο 88’ το σουτ του Μορένο πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Ασένχο. Τελικά αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Βιγιαρεάλ. Στο 90+2’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Σουάρεθ γύρισε στον αμαρκάριστο Αντριάν Λόπεθ και αυτός με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.