Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Τότεναμ, μια νίκη για τον τίτλο η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Τότεναμ, μια νίκη για τον τίτλο η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2016 23:58
Η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γουέστ Μπρομ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και η Λέστερ βρίσκεται μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα. Σκόραρε και στις δύο εστίες ο Ντόουσον (33’ αυτ., 73’)!

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να κερδίσει την Γουέστ Μπρομ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και το τελικό 1-1 δίνει… μισό πρωτάθλημα στην Λέστερ. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στο +7 από την 2η θέση και θέλουν μια νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η Τότεναμ χρειάζεται το «3 στα 3» και η Λέστερ να πάρει μέχρι δύο βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια για να κατακτήσει αυτή τον τίτλο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι (7’ Κέιν, 13 Έρικσεν), και τελικά πήγε στα αποδυτήρια με το μίνιμουμ προβάδισμα, χάρη στο αυτογκόλ του Ντόουσον στο 33ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στην επανάληψη, γλίτωσαν για 3η φορά από το δοκάρι στο 58’ και στο 73’ ο Ντόουσον σκόραρε στην σωστή εστία για το 1-1. Το γκολ επηρέασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση και το τελικό 1-1 τους αναγκάζει να αναζητούν… θαύμα προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο.

Το πρόγραμμα της Λέστερ:

1/5: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός)
7/5: Έβερτον (εντός)
15/5: Τσέλσι (εκτός)

Το πρόγραμμα της Τότεναμ:

2/5: Τσέλσι (εκτός)
8/5: Σαουθάμπτον (εντός)
15/5: Νιούκαστλ (εκτός)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.