Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπολογίζει σε Ρονάλντο και Μπενζεμά ο Ζιντάν

Υπολογίζει σε Ρονάλντο και Μπενζεμά ο Ζιντάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2016 23:09
Έτοιμοι για την αυριανή (26/4) αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά, όπως αποκάλυψε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου. «Στο 50-50 η πρόκριση».

Στις υπηρεσίες των Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά υπολογίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν εν όψει του πρώτου αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο άσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως είναι 100% έτοιμοι να αγωνιστούν:

«Είναι μια χαρά. Πρόθεσή μας είναι να παίξουν αύριο, ωστόσο μένει μια προπόνηση και θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είναι σε τέλεια κατάσταση, έχουν επανέλθει με τρομερό τρόπο και νομίζω είναι στο 100%», δήλωσε ο Ζιντάν, ο οποίος αναφέρθηκε για τα δύο παιχνίδια με την Σίτι:

«Στόχος μας είναι να βάλουμε γκολ και να μην δεχθούμε. Η σειρά είναι στο 50-50, ωστόσο δική μας φιλοσοφία είναι πάντα να μπαίνουμε στο γήπεδο και να προσπαθούμε να νικήσουμε. Σε έναν ημιτελικό πρέπει να δίνεις το 150%. Έχουμε ένα τέτοιο ματς και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν και θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη με την Βόλφσμπουργκ».

Όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών, ο Ζιντάν δήλωσε ότι η Ρεάλ είναι συγκεντρωμένη όπως όταν σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2014:

«Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και σκέφτονται τη νίκη. Υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα όπως το 2014 και βλέπω στα μάτια των παικτών την ίδια αφοσίωση για τον μεγάλο στόχο. Ξέρουμε όμως ότι δεν θα είναι εύκολο. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ομάδα που μπορεί να σε πληγώσει. Θα πρέπει να σταματήσουμε τον Ντε Μπρούιν, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.