Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μείωσε στο -5 και ελπίζει η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μείωσε στο -5 και ελπίζει η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2016 23:59
Με τους Κέιν και Άλι να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Τότεναμ διέλυσε με 4-0 την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και μείωσε στο -5 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Όσο νικά, ελπίζει… Η Τότεναμ ισοπέδωσε με 4-0 την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και μείωσε στο -5 τη διαφορά από την κορυφή, τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε.

Εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Χάρι Κέιν. Οι «πετεινοί» θα μπορούσαν να πάνε με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια, όμως στο φινάλε του ημίχρονου ο Έρικσεν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Στόουκ.

Ωστόσο στο 67’, ο Δανός μέσος τροφοδότησε τον Ντέλε Άλι, κι ο νεαρός άσος νίκησε τον Γκίβεν «γράφοντας» το 2-0. Τρία λεπτά μετά, ο Άλι έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ, σημαδεύοντας το δοκάρι σε κενή εστία!

Μικρό το κακό για την Τότεναμ, αφού στο επόμενο λεπτό ο Κέιν «έγραψε» το 3-0 και έφτασε τα 24 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ (πρώτος σκόρερ). Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Άλι στο 82’, ο οποίος έγινε ο πρώτος νεαρότερος μέσος στην ιστορία της Πρέμειρ Λιγκ που πετυχαίνει 10+ γκολ σε μια σεζόν.

«We're coming for you, we're coming for you, Leicester City» τραγουδούσαν οι φίλοι της Τότεναμ, με τους «πετεινούς» να βρίσκονται πλέον στο -5 από την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το πρόγραμμα της Λέστερ:

Σουόνσι (εντός)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός)
Έβερτον (εντός)
Τσέλσι (εκτός)

Το πρόγραμμα της Τότεναμ:

Γουέστ Μπρομ (εντός)
Τσέλσι (εκτός)
Σαουθάμπτον (εντός)
Νιούκαστλ (εκτός)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.