Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Νέους η Τσέλσι

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Νέους η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2016 20:40
Η ομάδα Νέων της Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την αντίστοιχη της Παρί Σεν Ζερμέν και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ Νέων (Youth League) για δεύτερη σερί χρονιά.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους Νέους για δεύτερη σερί χρονιά στέφθηκε η Τσέλσι. Οι «μπλε» επικράτησαν με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων, που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας, στο «σπίτι» της UEFA.

Οι Λονδρέζοι πήραν το προβάδισμα στο 10ο λεπτό με γκολ του στόπερ Τομορί. Δύο λεπτά μετά, ο σκόρερ υπέπεσε σε πέναλτι, όμως ο Κόλινς απέκρουσε την εκτέλεση του Ογκουστέν. Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58’ με τον Μεϊτέ, ωστόσο, τρία λεπτά μετά, η Τσέλσι πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Πάλμερ.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «μπλε» επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι διαθέτουν εξαιρετικό υλικό στις ακαδημίες. Βέβαια, μένει να φανεί αν οι πιτσιρικάδες θα πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, μιας και η διοίκηση του συλλόγου συνήθως επιλέγει τον δανεισμό των νέων ποδοσφαιριστών σε διάφορες ομάδες της Αγγλίας και του εξωτερικού, παρά την προώθηση τους στους «μεγάλους».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.