Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: Στα ημιτελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2016 23:13
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ» και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Έβερτον. Ράσφορντ (53’) και Φελαινί (66’) οι σκόρερ, μείωσε με Τόμκινς (79’) η Γουέστ Χαμ.

Εισιτήριο για «Γουέμπλεϊ» έκλεισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και θα διεκδικήσουν κόντρα στην Έβερτον την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ είχε κλασικές ευκαιρίες με Φελαινί και Λίνγκαρντ για να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και στις αρχές της επανάληψης (54’) «έγραψε» το 1-0 χάρη σε καταπληκτικό σουτ του Ράσφορντ.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να απαντήσει, όμως στο 67’ ο Φελαινί επωφελήθηκε από τις κόντρες και διπλασίασε το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 79’ με τον Τόμκινς και στα υπόλοιπα λεπτά είχαν σημαντικές ευκαιρίες για το 2-2.

Στο 87’ η κεφαλιά του Κάρολ έφυγε δίπλα από την εστία του Ντε Χέα, ο οποίος δύο λεπτά μετά πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε προσπάθεια του Κουγιατέ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Τα ζευγάρια στους «4» (23-24 Απριλίου)*:


Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ

*οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στο «Γουέμπλεϊ»

Το απίστευτο στιγμιότυπο με τον Νομπλ να… κουβαλά εκτός γηπέδου τον Ερέρα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.