Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι κορυφαίοι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ (pic)

Οι κορυφαίοι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2016 16:30
Γνωστά έγιναν τα ονόματα των έξι υποψήφιων για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ για τη φετινή σεζόν, με την Λέστερ να έχει τη μερίδα του λέοντος με τριπλή εκπροσώπηση.

Τους έξι κορυφαίους της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τους έξι κορυφαίους νεαρούς του αγγλικού πρωταθλήματος, έκανε γνωστή η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA).

Ποιος θα περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι η Λέστερ θα είχε τριπλή εκπροσώπηση στη λίστα των παικτών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πολυτιμότερου της Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τους Τζέιμι Βάρντι, Ριγιάντ Μαχρέζ και Ενγκολό Καντέ.

Την εξάδα συμπληρώνουν οι Μεσούτ Οζίλ (Άρσεναλ), Ντιμίτρι Παγιέ (Γουέστ Χαμ) και Χάρι Κέιν (Τότεναμ), με τον τελευταίο να είναι υποψήφιος και για το βραβείο του κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ντέλε Άλι (Τότεναμ), Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ),Τζακ Μπάτλαντ (Στόουκ), Ρομέλου Λουκάκου (Έβερτον) και Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον) είναι οι υπόλοιποι πέντε υποψήφιοι για το βραβείο.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 24 Απριλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο περσινός νικητής, Έντεν Αζάρ δεν βρίσκεται υποψήφιος σε καμία κατηγορία. Βέβαια, αν υπήρχε βραβείο για τη μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν, ο Βέλγος άσος της Τσέλσι θα ήταν το μεγάλο φαβορί για τον... τίτλο.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι για τον κορυφαίο της Πρέμιερ Λιγκ:

Τζέιμι Βάρντι (Λέστερ)
Ριγιάντ Μάχρεζ (Λέστερ)
Ενγκολό Καντέ (Λέστερ)
Χάρι Κέιν (Τότεναμ)
Μεσούτ Οζίλ (Άρσεναλ)
Ντιμίτρι Παγιέ (Γουέστ Χαμ)

Οι υποψήφιοι για το «Young Player of the Year»:

Χάρι Κέιν (Τότεναμ)
Ντέλε Άλι (Τότεναμ)
Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ)
Τζακ Μπάτλαντ (Στόουκ)
Ρομέλου Λουκάκου (Έβερτον)
Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.