Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Παρί και Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Παρί και Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2016 23:51
Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Παρίσι, με τους Άγγλους να έχουν πλέον το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στο «Έτιχαντ». Ρεσιτάλ… λαθών στα γκολ των δύο ομάδων (41’ Ζλάταν, 59’ Ραμπιό / 38’ Ντε Μπρούιν, 72’ Φερναντίνιο).

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το πρώτο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Σίτι στο Παρίσι. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2, σκορ που δίνει μεν το πλεονέκτημα στους Άγγλους, αλλά αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προηγήθηκε στο 38’ με γκολ του Ντε Μπρούιν, είδε την Παρί να φέρνει… τούμπα το ματς με Ζλάταν (41’) και Ραμπιό (59’), αλλά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, πετυχαίνοντας δεύτερο εκτός έδρας γκολ με τον Φερναντίνιο (72’).

Χαμένο πέναλτι (14’) και δοκάρι (62’) είχε ο Ιμπραΐμοβιτς, ενώ ο Ματουιντί συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει στη ρεβάνς του «Έτιχαντ», η οποία αναμένεται συγκλονιστική.

Το ματς:


Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και μόλις στο 7’ η Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο του Ματουιντί από τον Μανγκαλά. Ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι, όμως πέντε λεπτά μετά έδειξε άσπρη βούλα υπέρ της Παρί σε μαρκάρισμα στον Λουίζ από τον Σανιά. Από το ριπλέι, ο Βραζιλιάνος αμυντικός φάνηκε ότι επιδίωξε την επαφή με το πόδι του Γάλλου, όμως ο Ιμπραϊμοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαρτ από τα έντεκα βήματα.

Ένα λεπτό μετά, ο Ζλάταν απείλησε ξανά την εστία της Σίτι, όμως ο Άγγλος πορτιέρο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την κεφαλιά του Σουηδού φορ. Η Σίτι δεν έδειξε διάθεση να κλειστεί πίσω και στο 21’ απείλησε για να ανοίξει το σκορ, όμως η κεφαλιά του Σίλβα δεν βρήκε στόχο.Στο 24’ ο Ιμπραΐμοβιτς έχασε ακόμα μια ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, αφού μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μότα, βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Χαρτ, όμως το πλασέ του πήγε πάνω από τα δοκάρια.
Τελικά αυτή που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Μάντσεστερ Σίτι. Στο 38’, ο Φερναντίνο εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση των Ματουιντί και Ραμπιό και τροφοδότησε τον Ντε Μπρούιν, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα έβαλε μπροστά στο σκορ τους Άγγλους.

Η απάντηση της Παρί ήρθε τρία λεπτά μετά, με τους Γάλλους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με… ευγενική χορηγία του Φερνάντο. Μετά από επαναφορά του Χαρτ, ο Βραζιλιάνος έχασε τη μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ιμπραΐμοβιτς για την ισοφάριση. Σπάνια βλέπεις τέτοια τέρματα σε προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ…

Η ανατροπή της Παρί ολοκληρώθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Στο 59’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καβάνι έπιασε την κεφαλιά, ο Χαρτ απόκρουσε και ο... ξεχασμένος Ραμπιό σε κενή εστία «έγραψε» το 2-1. Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» ένα τρίτο γκολ, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς. Το μομέντουμ άνηκε στην Παρί ωστόσο, τα παιδικά λάθη των Παριζιάνων επέτρεψαν στην Σίτι να πετύχει δεύτερο εκτός έδρας γκολ…

Στο 72’, ο Φερναντίνιο εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση μεταξύ Οριέ και Σίλβα και με σουτ που κόντραρε στον τελευταίο, έφερε το σκορ στα ίσα. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε και να αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.