Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε... αέρα από το Καυτανζόγλειο ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε... αέρα από το Καυτανζόγλειο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2016 21:35
Με γκολ των Ντουρμάζ (12') και Ιντέγε (44'), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Μετά από καθυστέρηση ενός μήνα, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν άνετα τη νίκη με 2-0. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έφτασε τις έξι σερί νίκες και πλέον βρίσκεται στο +25 από τη δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, «καθαρίζοντας» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 12’, ο Ντουρμάζ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Πέρνις.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα στο 31’, όμως ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε απευθείας φάουλ του Ρομάνο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 37’, με τον Μποτία να κόβει σωτήρια το πλασέ του Βέλλιου. Ένα λεπτό μετά, ο Περνίς μπλόκαρε την κεφαλιά του Φουστέρ, όπως και το σουτ του Φορτούνη στο 40’.

Ωστόσο, στο 44’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Ο Ντουρμάζ έσκαψε ωραία την μπάλα για τον Φορτούνη, αυτός την πρόλαβε πριν βγει άουτ και την γύρισε στον Ιντέγε, ο οποίος με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο χαλαροί στο δεύτερο μέρος και ο Ηρακλής έψαξε ένα γκολ για να μειώσει το σκορ. Ωστόσο η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του «Γηραιού» ήρθε στο 74’ όταν ο Μοντέιρο αστόχησε με το δεξί, παρότι βρέθηκε εντελώς μόνος στο ύψος του πέναλτι. Στο 89’ ο Ρομπέρτο έβγαλε την κεφαλιά του Ζιαμπάρη και στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.