Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το γύρισε με Λέτο

Σούπερ Λιγκ: Το γύρισε με Λέτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 21:03
Με δύο γκολ του Λέτο (66’, 90+3’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με ανατροπή (3-2) τη μαχητική Βέροια στη Λεωφόρο. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ (15’) οι γηπεδούχοι, γύρισαν το ματς οι φιλοξενούμενοι (25’ Ναζλίδης, 58’ Μεληκιώτης) αλλά ο Αργεντινός μίλησε τελεταίος. λυτρώνοντας τους πράσινους!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-2 την Βέροια στη Λεωφόρο, κάνοντας ανατροπή στην… ανατροπή των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι ήταν… υπνωτισμένη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα (15’) στην πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Καντιμοίρη. Μετά από βαθιά μπαλιά του Μέστο, ο Ζέκα προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Μαμούτε, με τη μπάλα να κοντράρει στον Πούγγουρα και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η απάντηση της Βέροιας ήρθε σχεδόν άμεσα, αφού στο 25’ ο Τελάντερ έκανε τραγικό γύρισμα στον Βλαχοδήμο και ο Ναζλίδης με άψογη λόμπα, ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι στέκονταν εξαιρετικά στη Λεωφόρο και στο 34’ «άγγιξαν» το 2-1, όμως ο Ανάκογλου (που ήταν εκτεθειμένος) αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός και μέχρι το ημίχρονο είχε μόλις μια τελική, ένα άστοχο σουτ του Μαμούτε στο 44’. Ωστόσο, οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49’ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Καντιμοίρης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Εβαντζελίστα.

Η Βέροια κράτησε το 1-1 και στο 58’ ολοκλήρωσε την ανατροπή εκμεταλλευόμενη τα τραγικά λάθη των γηπεδούχων. Έπειτα από βαθιά μπαλιά, ο Σάντσεθ έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, ο Τελάντερ και ο Βλαχοδήμος αδράνησαν και ο Μελικιώτης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν αντίδραση και κάπου εκεί μίλησε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Μετά από εξαιρετική συνεργασία του Ζέκα με τον Πέτριτς στο 68’, η μπάλα έφτασε στο Αργεντινό, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη δεύτερη θητεία του στο «τριφύλλι». Η Βέροια απείλησε στο 87' με τον Μάνο, όμως στις καθυστερήσεις ο Λέτο «χτύπησε» ξανά, σκοράροντας με προβολή για το τελικό 3-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.