Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με τεσσάρα για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με τεσσάρα για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 20:53
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τον υποβιβασμένο Πανθρακικό στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» και πήρε την 25η νίκη του σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος. Πουλίδο (25’), Πάρντο (40’) και Ερνάνι (43’, 90+3’) οι σκόρερ.

Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος και άλλο ένα στις καθυστερέσις, ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τον Πανθρακικό στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη». Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται και μαθηματικά στη Football League.

Μετά από ένα 20λεπτο χωρίς καλό ρυθμό και φάσεις, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και στο 25’ άνοιξε το σκορ με τον Πουλίδο. Ο Μεξικανός σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ερνάνι, βρίσκοντας δίχτυα και τις 4 φορές που έχει βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε να απαντήσει και στο 29’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Μπαϊκαρά, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπίνο. Στο 37’ ο Ολυμπιακός είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Ερνάνι, όμως τρία λεπτά μετά ο Πουλίδο έδωσε πάρε-βάλε στον Πάρδο και ο Κολομβιανός «έγραψε» το 2-0 σε κενή εστία.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και 3ο τέρμα πριν το ημίχρονο, καθώς στο 43’ ο Ερνάνι εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Πάρδο και με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Δύο λεπτά μετά, ο Έλληνας γκολκίπερ πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Πάρδο από το ύψος του πέναλτι, κρατώντας το 3-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε την υπεροχή και έψαχνε ένα τέταρτο γκολ, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 62’. Μετά από σέντρα του Τσιμίκα, ο Ερνάνι βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι αλλά αστόχησε με εξ’ επαφής κεφαλιά.

Δύο λεπτά μετά, ο Πορτογάλος επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Αθανασιάδης του αρνήθηκε το δεύτερο γκολ. Στο ίδιο λεπτό, το σουτ του Κασάμι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Έλληνα γκολκίπερ.

Στο 74’ ο Πανθρακικός «άγγιξε» το 3-1, όμως ο Καπίνο πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Μουδούρογλου. Δύο λεπτά μετά, ο Μπουγαϊδης έκοψε σωτήρια την προσπάθεια του Τσιμίκα, ο οποίος άφησε ξανά πολύ καλές εντυπώσεις. Στα τελευταία λεπτά ο Σεμπά είχε δύο ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε καταπληκτική ασίστ στον Ερνάνι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.