Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Βασιλική» ανατροπή στο «Καμπ Νου» (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Βασιλική» ανατροπή στο «Καμπ Νου» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 03:15
Με γκολ των Μπενζεμά (62’) και Ρονάλντο (85’), η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ (56’ Πικέ) και με αριθμητικό μειονέκτημα από το 83’ λόγω αποβολής του Ράμος.

Θρίαμβος για Ρεάλ μέσα στην Καταλονία! Η «βασίλισσα» κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και πήρε μεγάλη νίκη γοήτρου, αφού η διαφορά των επτά βαθμών φαντάζει απαγορευτική για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι το αξιόλογο σε σχέση με το δεύτερο μέρος και για πρώτη φορά μετά από το 2009 οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια. Η Ρεάλ προτίμησε να μην ρισκάρει και επέλεξε να περιμένει την Μπαρτσελόνα, η οποία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 10ο λεπτό, όμως ο Σουάρες μπέρδεψε τα πόδια του αντί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτικά ποσοστά κατοχής και στο 20’ ήρθε η δεύτερη καλή στιγμή, με τον Νάβας να αποκρούει το πλασέ του Ράκιτιτς. Πέντε λεπτά μετά, ο Μπράβο χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Ρονάλντο, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Ο ρυθμός ανέβηκε σημαντικά στην επανάληψη και στο 55’ ο Νάβας πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μέσι. Ωστόσο στο επόμενο λεπτό, ο Ράκιτιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Πικέ με «καρφωτή» κεφαλιά, «έγραψε» το 1-0 για την Μπαρτσελόνα.

Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε σχεδόν άμεσα, αφού στο 62’ ο Μπενζεμά έφερε το παιχνίδι στα ίσα με εξαιρετικό γυριστό σουτ. Μετά το 1-1 το παιχνίδι πήρε… φωτιά και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Ο ρυθμός αυτός ευνόησε την Ρεάλ, η οποία βρήκε ξανά δίχτυα στο 80’ όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Μπέιλ για επιθετικό φάουλ του Ουαλού στον Άλμπα. Δύο λεπτά μετά, ο Ρονάλντο σημάδεψε το δοκάρι και στο 83’ ο Ράμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Παρόλα αυτά, το αριθμητικό μειονέκτημα δεν επηρέασε τη «βασίλισσα», αφού στο 85’ ο Μπέιλ τροφοδότησε τον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος, αφού κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα, «έγραψε» το 2-1 με άψογο τελείωμα, φτάνοντας τα 16 γκολ σε «κλάσικο» (τα 10 στο «Καμπ Νου»).

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να αντιδράσει και πλέον βρίσκεται στο -6 από την 2η Ατλέτικο, ενώ ακολουθεί η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν με -7. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος τεχνικός έγινε μόλις ο 3ος στην ιστορία της Ρεάλ που έχει κερδίσει στο «Καμπ Νου» ως παίκτης και ως προπονητής (Ντι Στέφανο και Ντελ Μπόσκε οι άλλοι δύο).

Η «βασίλισσα» κέρδισε με ανατροπή στο «Καμπ Νου» για πρώτη φορά μετά το 1965, βάζοντας έτσι τέλος στο ιστορικό σερί 39 αήττητων παιχνιδιών της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, μετά από το 2-1, η Ρεάλ έφτασε τις 93 νίκες κόντρα στους «μπλαουγκράνα» έναντι 91 των Καταλανών, ενώ 48 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.



Η φωτογραφία στα αποδυτήρια της Ρεάλ μετά τη νίκη:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.