Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή με τεσσάρες για Άρσεναλ και Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή με τεσσάρες για Άρσεναλ και Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2016 19:37
Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψαν από τη διακοπή με εμφατικές νίκες κόντρα σε Γουότφορντ (4-0) και Μπόρνμουθ (4-0), με αποτέλεσμα να ξεφύγουν από την 5η Γουέστ Χαμ, που έχασε έδαφος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (2-2). «Κηδεία» στο 90+3’ για Νιούκαστλ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων φαίνεται ότι έκανε καλό στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν με 4-0 την Γουότφορντ στο «Έμιρειτς» και ξέφυγαν με +7 από την 5η θέση, ενώ παράλληλα μείωσαν στο -8 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κυριάρχησε, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Αλέξις Σάντσες στο 4ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 39’ με εύστοχο πλασέ του Ιβόμπι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μπεγιερίν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 49’ ο Ιβόμπι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Γουότφορντ, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ. Στο 74’ ο νεαρός Νιγηριανός έδωσε τη θέση του στον Γουόλκοτ και ο Άγγλος άσος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 90’, έπειτα από ασίστ του Κάμπελ.

«Καθάρισε» από νωρίς η Σίτι, «κηδεία» για Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή με τεσσάρες για Άρσεναλ και Σίτι
Απογευματινός περίπατος και για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διέλυσε με 4-0 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Οι «πολίτες» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 20’ είχαν πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων.

Στο 7’ ο Φερνάντο «έγραψε» το 1-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Ντε Μπρούιν συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Στο 19’ ο Αγκουέρο «έγραψε» το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Κολάροφ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη, η Μάντσεστερ Σίτι ξέφυγε με +3 από την 5η Γουέστ Χαμ, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο «Άπτον Παρκ» χάνοντας έδαφος στη μάχη για το… σεντόνι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Ντιλέινι, όμως τα «σφυριά» έφεραν… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 18’ ο Λαντσίνι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 41’ ο Παγιέτ ολοκλήρωσε την ανατροπή με άλλη μια απίθανη εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε με παίκτη παραπάνω από το 67’ λόγω αυστηρής αποβολής του Κουγιατέ και στο 75’ ισοφάρισε για το τελικό 2-2 χάρη σε γκολ του Γκέιλ.

Στο ντέρμπι παραμονής, η Νόριτς σκόραρε στις καθυστερήσεις και πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 απέναντι στην Νιούκαστλ, που βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον υποβιβασμό. Το γκολ του Όλσεν στο 90+3’ έστειλε τα «καναρίνια» στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται πλέον μόνο πάνω από την ουραγό Άστον Βίλα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.