Τσίπρας σε Κοντονή: «Μην κάνεις βήμα πίσω»

Τσίπρας σε Κοντονή: «Μην κάνεις βήμα πίσω»Στο πλευρό του Σταύρου Κοντονή και στον αγώνα της κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου στάθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας από τον Υφυπουργό να μην κάνει βήμα πίσω.

Στα άκρα αναμένεται να οδηγηθεί η κόντρα της Κυβέρνησης με την FIFA, ύστερα από την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, γνωστοποίησε πως ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να μην κάνει βήμα πίσω στον αγώνα για την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου:

«Συνάντησα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταυρό Κοντονή, και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Του ζήτησα να μην κάνει βήμα πίσω. Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες», αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο twitter.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση, το ενδεχόμενο Grexit από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, εκτός εάν βρεθεί λύση με την ΕΠΟ. Πλέον, αναμένεται η εκδίκαση στο ΣτΕ την προσεχή Τρίτη (5/4), καθώς σε περίπτωση που δικαιωθεί η ΕΠΟ, τότε ο Υφυπουργός είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας.
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: