Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τεσσάρα της Γαλλίας στη Ρωσία (video)

Φιλική τεσσάρα της Γαλλίας στη Ρωσία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2016 00:07
Η Γαλλία κέρδισε με 4-2 την Ρωσία, στο πρώτο παιχνίδι των «τρικολόρ» στο «Σταντ ντε Φρανς» μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Σκόραραν στα γενέθλια τους Καντέ και Παγιέτ!

Τη νίκη με 4-2 επί της Ρωσίας πήρε η Γαλλία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Σταντ ντε Φρανς», τέσσερις μήνες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό χάρη στο παρθενικό γκολ του Καντέ, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός. Την ασίστ στο γκολ έδωσε ο Γκριεζμάν και στο 38’ ο Γάλλος άσος ήταν ξανά δημιουργός, καθώς από δικό του φάουλ, ο Ζινιάκ «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος η Ρωσία μπήκε πιο δυνατά και στο 56’ κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Κοκόριν. Η Γαλλία αντέδρασε και στο 64’ ξαναπήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παγιέτ. Ο άσος της Γουέστ Χαμ βρήκε δίχτυα στα γενέθλια του, όπως και ο Καντέ, στο πρώτο γκολ των «τρικολόρ».

Η Ρωσία δεν το έβαλε κάτω και στο 68’ μείωσε σε 3-2 με κοντινό πλασέ του Ζιρκόφ. Ωστόσο η Γαλλία πέτυχε και 4ο γκολ στο 76’ χάρη στο παρθενικό τέρμα του Κομάν με την Εθνική Ανδρών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.