Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Γερμανία διέλυσε την Ιταλία (video)

Η Γερμανία διέλυσε την Ιταλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2016 23:40
Ηχηρή απάντηση στις κριτικές για την προ ημερών ήττα της από την Αγγλία έδωσε η Εθνική Γερμανίας, η οποία ισοπέδωσε με 4-1 την Ιταλία στο Μόναχο. Κρόος (24’), Γκέτσε (45’), Χέκτορ (59’) και Οζίλ (75’ πεν.) οι σκόρερ για τα «πάντσερ», μείωσε με γκολάρα ο Ελ Σαραουί (83’).

Επίδειξη δύναμης έκανε η Γερμανία απέναντι στην Ιταλία. Τα «πάντσερ» πήραν εντυπωσιακή φιλική νίκη με 4-1 στο Μόναχο και νίκησαν τους Ιταλούς για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια!

Ο Γιόαχιμ Λεβ πραγματοποίησε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό με ωραίο σουτ του Κρόος. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Μίλερ έκανε γέμισμα στην περιοχή και ο Γκέτσε με κεφαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Η Ιταλία δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 59’ ο Χέκτορ «έγραψε» το 3-0, σε φάση που ξεκίνησε από εξαιρετική ενέργεια του Ντράξλερ. Είκοσι λεπτά μετά, ο Οζίλ σκόραρε με πέναλτι, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου των Γερμάνω. Πάντως, το γκολ του αγώνα άνηκε στην Ιταλία και το έβαλε ο Ελ Σαραουί στο 82’, σκοράροντας με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.