Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πεντάρα η Πολωνία, αποβλήθηκε ο Κάτσε για την Αλβανία

Πεντάρα η Πολωνία, αποβλήθηκε ο Κάτσε για την Αλβανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2016 21:36
Ο Λεβαντόφσκι δεν βρήκε δίχτυα, ωστόσο η Πολωνία διέλυσε με 5-0 τη Φινλανδία και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του Euro της Γαλλίας. Νίκη (2-1) για την Αυστρία κόντρα στην Αλβανία, αποβλήθηκε ο Κάτσε.

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται η Πολωνία, η οποία πήρε εμφατική φιλική νίκη με 5-0 απέναντι στην Φινλανδία.

Γκροζίτσκι (18', 85') και Βζόλεκ (20', 66') βρήκαν δίχτυα από δύο φορές, ενώ ο Σταρζόνσκι (32') πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του αγώνα με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Από την άλλη, η Αλβανία ηττήθηκε με 2-1 από την Αυστρία στη Βιέννη, έχοντας βασικούς τον Κάτσε του ΠΑΟΚ και τον Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αυστριακοί πήραν νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Γιάνκο (6’) και Χάρνικ (13’)…

Στο 47’, ο Λενζανί μείωσε με ωραίο σουτ σε 2-1, ωστόσο οι Αλβανοί δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα, δώδεκα λεπτά πριν το φινάλε, ο Κάτσε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντράγκοβιτς, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ουγγαρία και Κροατία ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Βουδαπέστη, με τον Τζούτζιακ να ισοφαρίζει στο 79’ το γκολ του Μάντζουκιτς στο 18’. Τέλος, η Ρωσία κέρδισε άνετα με 3-0 την Λιθουανία χάρη σε τέρματα των Σμολόφ (41’), Γκολόβιν (61’) και Γκλουσάκοφ (72’).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.