Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, «λάμψη» Μαμούτε

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, «λάμψη» Μαμούτε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2016 18:16
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 τον Πανιώνιο σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο, με τον Μαμούτε να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Με πρωταγωνιστή τον Μαμουτέ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Πανιωνίου σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής με παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στο 11’ κέρδισε το φάουλ, απ’ το οποίο ο Πέτριτς άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπουμάλ κέρδισε πέναλτι και ο Μαμουτέ το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 2-0.

Ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 26’, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ. Ο 21χρονος πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα από τον Κόρμπο και στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο «έγραψε» το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και ο Πανιώνιος, ξεκίνησε πιο δυνατά, μειώνοντας στο 50' με τον Χαλκιαδάκη.. Τρία λεπτά μετά, ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Βλαχοδήμου και διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Σάντσες μετά από δυόμιση μήνες, ενώ στο 61’ ο Μαρινάκης ένιωσε πρόβλημα στη γάμπα και αντικαταστάθηκε.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ. (46’ Γιαννακόπουλος), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης (63’ Νάνο), Χουχούμης (73’ Βαλμάς), Εσιέν (57’ Εβαντζελίστα), Λαγός, Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μαμούτε, Μπουμάλ (46’ Καλτσάς), Βλαχοδήμος Π. (67’ Στάικος).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46’ Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73’ Βλάχος), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76’ Βλάχος Κ), Ποζατζίδης (59’ Τασουλής), Κόρμπος (46’ Μπακασέτας), Τζανδάρης, (76’ Μπλέτσας), Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Καραμάνος (82’ Πινιώτης), Μπαρκάν (59’ Βιγιάλμπα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.