Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ ντεμπούτο για Γιάννου με την Αυστραλία (video)

Σούπερ ντεμπούτο για Γιάννου με την Αυστραλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2016 19:37
Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Απόστολου Γιάννου με τη φανέλα της Αυστραλίας, καθώς ο 26άχρονος άσος κέρδισε δύο πέναλτι και μοίρασε δύο ασίστ στη νίκη με 7-0 επί του Τατζικιστάν.

Ο Απόστολος Γιάννου πήρε φανέλα βασικού στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη των «Σόκερος» με 7-0 απέναντι στο Τατζικιστάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Ο πρώην επιθετικός του Αστέρα αγωνίστηκε σ’ όλο το ματς και μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο μοίρασε δύο ασίστ και κέρδισε δύο πέναλτι. Ο διεθνής φορ στο 2' έδωσε ασίστ στον Λουόνγκο για το 1-0 και στη συνέχεια κέρδισε δύο πέναλτι (12' και 57'), τα οποία μετουσίωσαν σε γκολ οι Γέντινακ και Μίλιγκαν.

Το 4-0 έκανε στο 67’ ο πρώην άσος της ΑΕΚ και της Κέρκυρας, Νέιθαν Μπερνς. Στο 5-0 (70') ο Γιάννου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο από το ριπλέι φάνηκε ότι είχε περάσει ήδη τη γραμμή από το αρχικό σουτ του Ρόγκιτς. Το 6-0 (72') ξεκίνησε από ασίστ του 26χρονου άσου στον Ρόγκιτς, ενώ ο Μπερνς στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννου έχει φορέσει μια φορά την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, στη φιλική αναμέτρηση του Νοεμβρίου με την Τουρκία. Το παιχνίδι δεν ήταν επίσημο και γι’ αυτό είχε δικαίωμα να αγωνιστεί με την Αυστραλία, αφού στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro έμεινε στον πάγκο.



Ντεμπούτο με 8αρα για Ρέντναπ


Επόμενη αντίπαλος των Αυστραλών είναι η Ιορδανία, η οποία στο ντεμπούτο του Χάρι Ρέντναπ διέλυσε με 8-0 το Μπαγκλαντές και διατηρήθηκε στο -2 από τους «Σόκερος».

Ο Άγγλος τεχνικός διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πρίγκιπα Αλί Μπιν-Αλ Χουσεΐν και συμφώνησε να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Ιορδανίας για τα δύο παιχνίδια με Μπαγκλαντές και Αυστραλία.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής έδωσε μια… απολαυστική συνέντευξη σε Ιορδανό δημοσιογράφο μετά το παιχνίδι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.