Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

UEFA: «Το Euro θα είναι ασφαλές»

UEFA: «Το Euro θα είναι ασφαλές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2016 18:03
Οι πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες έφεραν ξανά στο προσκήνιο τα σενάρια περί ακύρωσης του Euro 2016 στη Γαλλία. Ωστόσο, η UEFA με επίσημη ανακοίνωση της, διέψευσε τη σχετική φημολογία, τονίζοντας πως έχει ρίξει αρκετό βάρος στο θέμα της ασφάλειας προκειμένου εξασφαλιστεί ένα ασφαλές τουρνουά.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, ο τρόμος επέστρεψε στην Ευρώπη! Τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες έσπειραν το θάνατο στο αεροδρόμιο αλλά και σε σταθμό μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, με το Ισλαμικό Κράτος να αναλαμβάνει επίσημα την ευθύνη.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζενέβ εξέφρασε την ανησυχία του ενόψει του Euro 2016, ωστόσο η UEFA, με ανακοίνωση της, τονίζει πως μπορεί να εξασφαλίσει ένα ασφαλές τουρνουά.

Αναλυτικά:

«Μετά τα σημερινά γεγονότα στις Βρυξέλλες, η UEFΑ επιθυμεί να επιβεβαιώσει την προσήλωσή της στα σχέδια ασφάλειας και ότι αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο των οργανωτικών της σχεδίων για το Euro 2016.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της διοργάνωσης κι όλοι οι φορείς που εμπλέκονται στην οργάνωσή της θα συνεχίσουν την κοινή τους δουλειά και θα παρακολουθούν τακτικά το επίπεδο κινδύνου αναφορικά με την διοργάνωση.

Για παραπάνω από τρία χρόνια, οι υπεύθυνοι ασφαλείας της διοργάνωσης έχουν στενή συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές ώστε να αναπτύξουν τους πιο κατάλληλους μηχανισμούς και να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές τουρνουά ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην αλλάξει η κατάσταση»

Οι τελευταίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες από το Sky News:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.