Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βέλλιος: «Όνειρο η Εθνική, θέλω ξανά εξωτερικό»

Βέλλιος: «Όνειρο η Εθνική, θέλω ξανά εξωτερικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2016 01:15
Ο Απόστολος Βέλλιος αναφέρθηκε στο όνειρο του να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα, ωστόσο δεν έκανε κάποια αποκάλυψη για το μέλλον του, τονίζοντας πως επιθυμεί να παίξει ξανά στο εξωτερικό.

Με αφορμή την κλήση του στην Εθνική ομάδα από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στην Nova, τονίζοντας πως από μικρό παιδί ονειρεύονταν να αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη» σε επίπεδο Ανδρών.

Ο επιθετικός του Ηρακλή δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες περί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και για ακόμα μια φορά εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει ξανά σε ομάδα εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για την κλήση του στην Εθνική: «Την ήθελα πολύ καιρό. Την αναζητούσα από την πρώτη στιγμή που γύρισα στην Ελλάδα. Είναι ένας παράγοντας που γύρισα στην Ελλάδα. Είχα κληθεί και στις προηγούμενες μικρές Εθνικές ομάδες και ήταν όνειρο από μικρό παιδί να βρεθώ στην ανδρών, όπου επιτεύχθηκε. Πρέπει, όμως, πρώτα να παίξω».

Για το γεγονός ότι ο Σάντος είχε προγραμματίσει να πάει να τον δει στην Έβερτον: «Είχα παίξει 12-13 σερί παιχνίδια, αλλά τον Γενάρη που αποφάσισε να έρθει να με δει κάναμε κάποιες μεταγραφές και εγώ βγήκα απ’ έξω και έτσι δεν έκανε καν τον κόπο να έρθει πάνω να με δει».

Για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα: «Δεν προτρέχω. Έχω βάλει μυαλό σε κάποια πράγματα. Θέλω να βλέπω ειλικρινά το αύριο, την ξεκούραση μου, την προπόνηση που έχουμε με την Εθνική ομάδα και εγώ θα δίνω το 100% σε κάθε μου εμφάνιση και κάθε προπόνηση που θα κάνω». Για το πώς βλέπει τη νέα Εθνική του Σκίμπε: «Πολλά νέα πρόσωπα, πάρα πολύ ταλέντο. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι το 80% της ομάδας είναι φίλοι μου, είναι παιδιά που ήμασταν μαζί στις Εθνικές ομάδες και νομίζω ότι θα με βοηθήσει πολύ τον καιρό που θα είμαι εκεί να εγκλιματιστώ καλύτερα».

Για το αν μπορεί η Εθνική με αυτούς τους παίκτες και τον Σκίμπε να βρει το δρόμο της: «Έχει όλα τα φόντα, αλλά θέλω πρώτα να κάνω τις προπονήσεις και να δω πως είναι τα πράγματα. Γνωρίζω τα παιδιά που είναι στην Εθνική και αξίζουν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετές ομάδες για την απόκτηση του: «Από την αρχή της σεζόν που είχαν ακουστεί κάποια πράγματα είχα πει ότι μου δίνουν αυτοπεποίθηση να δουλέψω περισσότερο. Έτσι είμαι ως άνθρωπος. Θέλω να γίνω ακόμη καλύτερος και καθημερινά προσπαθώ».

Για το αν θα έλεγε όχι σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι δύο πολύ μεγάλες ομάδες, αλλά νομίζω ότι θα είναι μεγάλη προσβολή να κάθομαι να ασχολούμαι, ενώ μένουν παιχνίδια για το τέλος της σεζόν. Θέλω οτιδήποτε γίνει να είμαι εγώ ευτυχισμένος και η ομάδα μου και θα κάνω ότι μπορώ για να συμβεί αυτό».

Για το αν θα δοκίμαζε την τύχη του ξανά στο εξωτερικό: «Θέλω πολύ το εξωτερικό γιατί το έχω δοκιμάσει. Από τα 18-19 είχα φύγει έξω. Είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που δουλεύουν. Έχω τρομερή βελτίωση σε κομμάτια που πιστεύω ότι αν ήμουν εδώ δεν θα είχα καταφέρει να τα βελτιώσω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να με βρει υγιέστατο το τέλος της σεζόν».

Για την παροιμία «Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη»: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η παροιμία και δεν θα ήθελα να την ακολουθήσω ποτέ. Προσπαθώ για το καλύτερο και θέλω να βελτιώνομαι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.