Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ράσφορντ έκρινε το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ράσφορντ έκρινε το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2016 22:41
Με γκολ του 18χρονου Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και μπήκε δυνατά στη μάχη της τετράδας. Ξανά στο -5 από την Λέστερ η Τότεναμ, 3-0 την Μπόρνμουθ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Έτιχαντ» και μείωσαν στο -1 τη διαφορά από την αντίπαλο της στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Νάβας (7’, 14’), ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ντε Χέα. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το πλήρωσαν στο 16’… Ο Ράσφορντ με ιδανικό τελείωμα «έγραψε» το 1-0 και έγινε ο νεότερος σκόρερ σε ντέρμπι του Μάντσεστερ, σε ηλικία 18 ετών και 141 ημερών.

Το γκολ του Ράσφορντ αποδιοργάνωσε την Σίτι και στο 17’ η Γιουνάιτεντ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, όμως ο Χάρτ έδιωξε σωτήρια το σουτ του Μαρσιάλ. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 25’ ο Στέρλινγκ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες παραπονέθηκαν για πέναλτι, με τον Μάικλ Όλιβερ να μην σφυρίζει καμία παράβαση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Σίτι έχασε με τραυματισμό και τον Χαρτ, με τον Καμπαγιέρο να παίρνει τη θέση του και να σώζει τους γηπεδούχους στο 55’, πραγματοποιώντας επέμβαση σε σουτ του Μαρσιάλ. Ο Πελεγκρίνι έβγαλε τον Ντεμικέλις για να ρίξει στο ματς τον Μπονί, ωστόσο η πίεση της Σίτι δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Σίλβα και Μπονί είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν ενώ στο 66’ ο Αγκουέρο σημάδεψε το δοκάρι. Η Γιουνάιτεντ άντεξε την πίεση και έφυγε με το «διπλό» από το «Έτιχαντ», μειώνοντας στο -1 τη διαφορά από την τετράδα.

Στο άλλο παιχνίδι, η Τότεναμ κέρδισε με 3-0 την Μπόρνμουθ και παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου, μειώνοντας ξανά στο -5 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Οι «πετεινοί» «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ με τον Χάρι Κέιν (1’, 16’). Μάλιστα, ο επιθετικός της Τότεναμ έγινε μόλις ο 5ος Άγγλος που πετυχαίνει σε δυο σεζόν 20+ γκολ στην Πρέμιερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο 52’ πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Έρικσεν, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.