Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Ερνάνι

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Ερνάνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2016 22:22
Με τον Ερνάνι να σκοράρει το γρηγορότερο γκολ του πρωταθλήματος (37'') και να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 49’, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (2-1) από την έδρα του Αστέρα, ο οποίος μείωσε απλώς στο 90’ με τον Δημούτσο και βλέπει να απομακρύνονται τα πλει-οφ.

Με πρωταγωνιστή τον Ερνάνι, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα την Τρίπολη και διεύρυνε στο +20 τη διαφορά από την δεύτερη θέση.

Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πήραν το προβάδισμα 37 δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της έναρξης. Ο Φορτούνης έβγαλε ωραία κάθετη για τον Ερνάνι και αυτός, αφού πέρασε τον Λούι, νίκησε τον Θεοδωρόπουλο με αριστερό πλασέ, «γράφοντας» το 1-0. Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, καθώς η συνέχεια άνηκε στους Αρκάδες.

Μετά το πρώτο τέταρτο, ο Αστέρας ανέβασε σημαντικά την απόδοση του και είχε σημαντικές στιγμές για να φέρει το σκορ στα ίσα. Στο 22’ η κεφαλιά του Ζησόπουλου έφυγε μόλις άουτ ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Λούι στο 23’. Έξι λεπτά μετά, ο Καπίνο σταμάτησε τον Αργεντινό, ενώ στο 30’ είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Μπερτόγλιο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο 42’ «άγγιξαν» ξανά το γκολ, όμως η κεφαλιά-ψαράκι του Μάσα πήγε στο δεξί δοκάρι. Ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης «κλείδωσε» τη νίκη με νέο γρήγορο γκολ. Στο 49’ ο Μιλιβόγιεβιτς έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Κασάμι, αυτός βρήκε τον Ερνάνι και ο Πορτογάλος με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του.

Η απουσία κλασικού φορ ήταν εμφανή για τον Αστέρα, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Θεοδωρόπουλος χρειάστηκε να επέμβει σε προσπάθειες των Μιλιβόγιεβιτς (69’), Ντουρμάζ (80’) και Κασάμι (83’). Στο 73’ ο Ολυμπιακός έχασε τον Καπίνο με πρόβλημα τραυματισμού και στο 90’ ο Αστέρας κατάφερε να μειώσει με σουτ του Δημούτσου για το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.