Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα η Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα η Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2016 00:12
Με γκολ-ψαλιδάκι του Οκαζάκι, η Λέστερ κέρδισε με 1-0 την Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ και έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο, ξεφεύγοντας ξανά με +5 από την 2η Τότεναμ.

Έστω και δύσκολα, η Λέστερ έκαμψε την αντίσταση της Νιούκαστλ (1-0) στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και βρίσκεται ξανά στο +5 από τη δεύτερη θέση, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Νιούκαστλ, στο ντεμπούτο του Ράφα Μπενίτεθ, παρουσιάστηκε βελτιωμένη και ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι. Οι «καρακάξες», που παλεύουν για τη σωτήρια, «άγγιξαν» το 1-0 στο 3ο λεπτό, όμως ο Πέρεθ κατάφερε να αστοχήσει από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Κόλμπακ έφυγε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σισοκό στο 17’.

Σταδιακά, η Λέστερ ανέβαζε στροφές και στο 25’ κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Μετά από κεφαλιά-πάσα του Βάρντι, που ήταν σε θέση οφσάιντ, ο Οκαζάκι επιχείρησε το ανάποδο ψαλιδάκι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 1-0, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Νιούκαστλ, όμως οι «καρακάξες» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σημαντικά μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μπενίτεθ συνέχισε να ψάχνει την ισοφάρισης και ίσως να τα είχε καταφέρει στο 58’ εάν ο Σισοκό δεν έκανε λάθος πάσα στο ύψος του πέναλτι. Η Νιούκαστλ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο είχε πρόβλημα στη δημιουργία και δεν κατάφερε να ανησυχήσει σημαντικά τον Σμάιχελ. Βέβαια να σημειωθεί πως στο 82’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μόργκαν, σε μια πολύ δύσκολη φάση. Η Λέστερ κράτησε το 1-0 μέχρι το φινάλε και έκανε ακόμα ένα βήμα για τον ιστορικό τίτλο.

Το γκολ:




Η τρομερή αντίδραση του Ρανιέρι στα τελευταία λεπτά, καλώντας τον κόσμο να φωνάξει:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.